Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3 gün önce millenicom internetim bağlandı fakat modemım gelmediği için deneme fırsatım olmadı. Bugün modemim gelmesiyle beraber denedim normalde vaat ettikleri 35 mb aldığım ise 10 mb . Aradım müsteri hizmetlerini teknik ekip inceliyecek dedi sizce yol yakınken iptalmi etsem zaten 16 mb 85 liraya turk telekom veriyor millenicom bi espirisi kalmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk altyapı sorgulama yaptığımda 53 mbps kadar desteliyor diyordu şimdi yaptığımda ise 16 mbps kadar diyor resmen insani dolandırıyor bunlar
Hocam modem arayüzünden maks kaç destekliyormuş atabilir misin
Bir de birkaç gün beklemeni öneririm dönüş yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
Hocam modem arayüzünden maks kaç destekliyormuş atabilir misin
Bir de birkaç gün beklemeni öneririm dönüş yapıyorlar.

Keenetic Omni DSL n300 modemini aldım sitesinde yazan teknik özelikler şu şekilde​

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    28.6 KB · Hit: 42
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğan Yalçınkaya
@alpolojix

Maks hızları gösteren bir yer olmalı senin arayüzü bilmiyorum ya.
başka yerde göremedim hocam şimdi nereye bakmam lazım tam bilmiyorum ki . Tekrardan bakayım

Hayır o değil hocam. Böyle bir yer olmalı senin arayüzünde altyapın kaç destekliyor görebilirsin.
o gönderdiğim resim hocam başkada öyle bir ara yüz yok bulamadım

Fuyklxrd

80+
İzmirde neredeyse çoğu mahallede altyapı var bi bizim mahallede yok delircem :d

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
başka yerde göremedim hocam şimdi nereye bakmam lazım tam bilmiyorum ki . Tekrardan bakayım

o gönderdiğim resim hocam başkada öyle bir ara yüz yok bulamadım
Arayüzü bilsem yardım etcem ama.
Müşteri hizmetleri dönecektir diye düşünüyorum.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Benım de degerler aynı. Turknet kullanıyorum. Fıyat da aynı sanırım. Wıfısı cok kotu ama sadece pc de kablolu baglandıgım ıcın sorunsuz. Laptoptan yazıyorum tuslar bozuk kusura bakmayın.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
@eyelays TürkNet'den memnun musun? Sorun yaşadın mı?

ygtcntpl

80+ Bronze
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu. Müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir
Alıntıyı görüntüle
+ Yönler:

+Hızlar aldığınız pakete çok yakın oluyor. Yani vaat edilen hızlar geliyor altyapınız varsa.
+Müşteri hizmetleri ilgili ve ulaşımı kolay telefonla aradığımız zaman en geç 10dk'de bağlanıyoruz.
+Müşteri hizmetleri aramaya gerek bile duymadım sadece geçiş sürecinde bazı sorularım olduğu zaman aradım onda da gerekli yardımı hızlıca verdiler.
+Ping değerleri iyi sunucusu Türkiyede olan serverlarda en fazla 30 gördüm ortalama 20 26 arası yurt dışı serverlarda da en fazla 59 gördüm ortalama 50ping
+Şimdiye kadar hiç kesinti yaşamadım.

-Yönler:

-Mobil uygulaması ve sitesindeki online işlemler bir Türk Telekom veya Türknet kadar kullanışlı ve gelişmiş değil bazen yavaş çalışıyor.
-Whatsapp hatları geç yanıtlar veriyor.
-Fiziksel bir şubesi yok ne kadar - yön olur bilmiyorum ama bazıları bu özelliği de arayabiliyor benim için pek sorun olmadı.
-Başka operatörden geçiş hızlı oluyor ama yeni kurulum yavaş oluyor 2 arkadaşımızda böyle oldu. Bilmenizde fayda var
Not: 10tl indirim olmuyor telefon olmasa bile orada bir yanlış anlaşılma olmuş paket ücretleri sitedeki gibi sabit
İstediğiniz şeyleri yazarsanız ona göre güncelleme yaparım yazıda hepinize iyi günler diliyorum.
Bende ttnetten geçiş yapmak istiyorum ancak evrakları nasıl hazırlayacağımı bilmiyorum, gerek modem iade işlemi, gerek yeni modem yollamaları ve senin bahsettiğin hizmet almak ve ttneti iptal edip geçiş yapmak için gönderdiğin evraklar. Yardımcı olursan sevinirim.

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Türknet ve Millenicom arasında kaldım. tahütsüz bir internet kullanmak istiyorum. Türknet bu hizmeti sağlıyor. Eğer millenicom da aynı hizmeti aynı fiaytlara sağlıyorsa ve yazılarda da denildiği üzere millenicom kullanmak daha mantıklı geliyor.sadece internet olarak kullanacağım. Bu konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ? Vdsl alt yapısı var max 50 alabiliyorum 35/6 paket kullanmak istiyorum.

Top Bottom