Neler Yeni

Rehber Millenicom geçiş sürecim ve deneyimlerim

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar hepinize iyi forumlar. Artık Millenicoma geçen herkesin açtığı, forumun bana göre milli konusu olan Millenicom geçiş sürecim hakkında ve neden Millenicom geçtiğim konusunda sizlere deneyimlerimi anlatacağım.

Neden Millenicom geçtim

Öncelikle neden Millenicom geçmeyi tercih ettim bu konudan başlayalım. Ben ortalama 6-7 yıllık Türk Telekom müşterisiydim. Ancak Türk Telekomda paketlerin çok fazla pahalı olması ve yaklaşık 6-7 ay önce yaşadığım problem ile hiç ilgilenmemeleri gibi nedenlerden Millenicom geçtim.

Millenicom geçiş sürecim

Millenicom geçiş sürecime başladığımda tahhütümüzün bitmesine ortalama 1 hafta kalmıştı. Millenicom bana tahhütümü 150TL fiyata kadar karşılayacağını söyledi ve bunun üzerinde geçiş sürecimiz başladı. Millenicom bizden gerekli bilgileri aldıktan sonra mail adresimize belge yolladılar. Bizde o belgeleri çıktı aldık ve gerekli yerleri imzalayıp UPS kargo ile Millenicom tarafına gönderdik. Belgeler ellerine ulaştıktan 2 gün sonra işleme alındı ve önce telefon bağlantısı sonra online işlemler şifresi gönderilerek kurulum başladı. Bunları verdikten 2 gün sonra da internet bağlantımız gerçekleşti. Bu süreçte hiç bir kesinti yaşamadım. O konuda Millenicoma gerçekten çok teşekkür ediyorum.

Millenicom müşteri hizmetleri ile deneyimim

Öncelikle internetimle bir arıza oluşmadı ancak bu bağlanma sürecine Millenicom müşteri hizmetleri ile 3-4 kereden fazla görüşmüşüzdür. Gelen 3-4 müşteri temsilcisinin hepsi çok bilgiliydi ve gerçekten çok güzel yardımcı oldular.

Kullandığım paket ve aldığım hızlar

Benim binamdaki gürültü seviyesi ( SNR MARGİN ) değerim iyi olmadığından hattım 76mbps desteklemesine rağmen 35mbps pakete geçtim. Açıkçası evde 7-8 cihaz bağlı olmasına rağmen hızlarım bu şekilde. Ben aldığım hızlardan çok memnunum.
Ekran görüntüsü 2021-05-24 112356.jpg

Millenicom'dan memnun muyum?

Ben genel olarak Millenicom'dan memnunum. Gerek müşteri hizmetleri, gerek verdiği hızlar, gerek fiyat konusu olsun her konuda çok memnunum. Tabii internetimde bir sorun oluştuğunda nasıl bir çözüm süreci olacak bu konuda bir fikrim yok. Yaşayıp göreceğiz.

NOT: Bunlar benim geçiş sürecim. Sizde süreç farklı işleyebilir.

Bu geçiş sürecinde bana yardımcı olan @Rennes ve @LordHasan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Eline sağlık

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Usta eline sağlık senden hemen sonra bi arkadaş millenicom la ilgili acil yardım istemiş süreçle ilgili bi sıkıntısı var ona bakabilirsen çok güzel olur.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Babam bu yapılanlara (bu tarz birşeyin rehberi) reklam diyor para alıyorlar diyor.
Gerçekmi (pek sanmıyorum ama soruyorum işte.)
Eline sağlık.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babam bu yapılanlara (bu tarz birşeyin rehberi) reklam diyor para alıyorlar diyor.
Gerçekmi (pek sanmıyorum ama soruyorum işte.)
Eline sağlık.
Reklam olsa kendi kodumu verirdim. Ben geçiş sürecinden memnunum. Ve işini düzgün yapan firmayı da sonuna kadar överim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta eline sağlık senden hemen sonra bi arkadaş millenicom la ilgili acil yardım istemiş süreçle ilgili bi sıkıntısı var ona bakabilirsen çok güzel olur.
Hocam konuyu atabilir misin?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Elinize sağlık. Son 1 sene Allah'ım nasip et :love: 😁

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam sayılı gün çabuk geçiyor :)
Ben 5-6 ayın nasıl geçtiğini anlamadım :D
Evet hocam daha bi kaç ay önce nasıl geçer zaman diye düşünüyordum :D Neredeyse az kaldı.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
anladığım kadarıyla eve gelip kendi modemlerini falan kurmuyorlar direkt geçiş sağlanıyor, sadece türk telekom için mi ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Evet hocam daha bi kaç ay önce nasıl geçer zaman diye düşünüyordum :D Neredeyse az kaldı.
Hayırlısı diyelim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladığım kadarıyla eve gelip kendi modemlerini falan kurmuyorlar direkt geçiş sağlanıyor, sadece türk telekom için mi ?
Evet ben TT altyapısı üzerinden hizmet alıyorum. Modemim olduğu için bana sadece kullanıcı adı ve şifre gönderdiler. Bunları modem arayüzüne girdim ve bağlantım gerçekleşti. Ancak sıfırdan geçiş yapılacaksa kurulum gerekebilir diye düşünüyorum. Çünkü benim portum falan değişmedi.

Top Bottom