Neler Yeni

Millenicom geçmeli miyim?

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Sıkıntısız bağlanırsa müşteri hizmetleriyle bir işiniz olmazsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.Zaten altyapı ttnin.Adanadayım.
Benim de TT altyapım var ama aradayım şuan.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Ödediğiniz fatura tutarı,
İndirim tutarı,
Taahhüt süreniz,
Taahhütün bitme süresini belirtirseniz size cayma bedelinin miktarını söyleyebilirim.

1.500 TL gibi bir fiyat yok. Hiç olmadı. Bunun için cidden yüksek bir indirimle kullanıyor olmanız gerekiyor internetinizi.
hocam bende şok oldum interneti bağlatalı 4-5 ay oldu iptal etmek istediğimde ne kadar bedel çıkacağını sorunca 1350 lira gibi bir şey söylediler bende inanamadım.

ödediğim fatura 115 gibi bir şey modemin taksitiyle birlikte.
indirim tutarını bulamadım nerden bakabilirim?
taahattüt sürem 24 ay
taahhüttün bitme süresi 07 11 2022 de bitiyor.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Benim de TT altyapım var ama aradayım şuan.
Bence aradaki fiyat farkı denemeye değer, zaten şu an tt kullandığınız için direkt sözleşmeyi gönderince bağlayacaklar kurulum derdi de yok.Tanıdıklarından alacağın davet kodun yoksa verebilirim.İkimiz de bir ay ücretsiz kullanmış oluruz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
hocam bende şok oldum interneti bağlatalı 4-5 ay oldu iptal etmek istediğimde ne kadar bedel çıkacağını sorunca 1350 lira gibi bir şey söylediler bende inanamadım.

ödediğim fatura 115 gibi bir şey modemin taksitiyle birlikte.
indirim tutarını bulamadım nerden bakabilirim?
taahattüt sürem 24 ay
taahhüttün bitme süresi 07 11 2022 de bitiyor.
24 aylık taahhüt yapmışsın sanırım. Doğru mu?

TT müşteri temsilcisini arayıp, fatura nüshanı mailine iletilmesi talebinde bulunabilirsin. Hemen gönderiyorlar. Orada yazar indirim miktarı.

Modemin kaçıncı taksidi ve toplam kaç lira ödeyeceksiniz?

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
24 aylık taahhüt yapmışsın sanırım. Doğru mu?

TT müşteri temsilcisini arayıp, fatura nüshanı mailine iletilmesi talebinde bulunabilirsin. Hemen gönderiyorlar. Orada yazar indirim miktarı.

Modemin kaçıncı taksidi ve toplam kaç lira ödeyeceksiniz?
24 aylık taahhüt yaptım doğru.
fatura nüshama pdf olarak bakabiliyormuşum
toplam tutar 289 olarak gözüküyor indirim 206 tl gözüküyor vergisi taksiti vb indirimi de çıkınca 115 tl yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

toplam tutar 289 olarak gözüküyor indirim 206 TL gözüküyor vergisi taksiti vb indirimi de çıkınca 115 TL yapıyor.
modemi bilmiyorum valla hocam :(

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
206*4=
toplam tutar 289 olarak gözüküyor indirim 206 TL gözüküyor vergisi taksiti vb indirimi de çıkınca 115 TL yapıyor.

modemi bilmiyorum valla hocam :(
Benim fahiş fiyatlar dediğim olay bu işte. Cayma bedeliniz 1.113TL+Modemin kalan taksitleri toplamı.

Dediğiniz gibi 1.300'lü miktarlarda değil ama minimum 1.113TL. Taahhütü bozmak isterseniz ödeyeceğiniz tutar bu. Diğer ISS'lerde şu ana kadar maksimum 200TL'lik cayma bedeli tahsilatı gerçekleştirildiğini biliyorum (Millenicom taahhütlü alırsanız).

Bu da nerden baksanız rahat 1.000TL'lik bir cayma bedeli faturasının cebinizden çıktığı anlamına geliyor.

Keşke TT'ye 24 aylık bir sözleşme imzalamadan araştırma yapsaydınız. Aldığınız hizmet nedir? Değiyor mu bari?

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
206*4=

Benim fahiş fiyatlar dediğim olay bu işte. Cayma bedeliniz 1.113TL+Modemin kalan taksitleri toplamı.

Dediğiniz gibi 1.300'lü miktarlarda değil ama minimum 1.113TL. Taahhütü bozmak isterseniz ödeyeceğiniz tutar bu. Diğer ISS'lerde şu ana kadar maksimum 200TL'lik cayma bedeli tahsilatı gerçekleştirildiğini biliyorum (Millenicom taahhütlü alırsanız).

Bu da nerden baksanız rahat 1.000TL'lik bir cayma bedeli faturasının cebinizden çıktığı anlamına geliyor.

Keşke TT'ye 24 aylık bir sözleşme imzalamadan araştırma yapsaydınız. Aldığınız hizmet nedir? Değiyor mu bari?
😔 gerçekten fahiş fiyatlar.
aldığım hizmet: 35 mpbs internet 30 32 mbps alıyorum. önceden 24 kullanıyordum 20 mbps alıyordum genellikle dün 12 lere düştü aradım ve 10 tl farkla 35 mbps e geçtim deneme amaçlı 30 mbps hız alıyorum. faturam 24mbps iken 105 geliyodu şimdi 115 gibi olur dendi. upload ise sabit neredeyse hiç değişmiyor 5.60 seviyesinde. ping 4 5 ms değişiyor.

bu arada çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum😊

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Bence aradaki fiyat farkı denemeye değer, zaten şu an tt kullandığınız için direkt sözleşmeyi gönderince bağlayacaklar kurulum derdi de yok.Tanıdıklarından alacağın davet kodun yoksa verebilirim.İkimiz de bir ay ücretsiz kullanmış oluruz.
Hocam kodu özelden atabilirsiniz alırsam kullanırım.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kral benimde 2 ay kaldı bitmesine 130 TL ödüyorum ne kadwr cayma bedeli alır ?
Kk bunu biz hesaplarsak yanlış olur çünkü indirim vs. gibi durumlar var sen müşteri hizmetleri ve müdürlüğü arayıp sorarsan daha net öğrenirsin.
Hocam ben kendi altyapım ile ilgili soru sorayım altyapım 60mbps destekliyor millenicoma geçerken 50mbps paketine mi geçmeliyim 100mbps paketine mi ikiside aynı fiyat.
Benim altyapıda 60 destekliyor 50 kullanıyorum yoksa kopmalar olur.
Teşekkür ederim.Çok güzel anlattın.

Kodu söyle yazayım bir yere kral.
Buradan söyleyemiyoruz forumda birileri şikayet ediyor ban ya da uyarı yiyebilirim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
millenicomdan türknete geçiceğim için millenicom öneremiyorum ftth bazında baktığınızda fiyatları biraz tuzlu 100 alabileceğiniz fiyata milleni 35 veriyor onun dışında arada gece ping problemleri azcık çok bir problemi yok

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam benim altyapı da 85 destekliyor.100 alcam sıkıntı olur mu?
80 lik paket yok:/
Bence sıkıntı olmaz. Benim deneyimlerimde de sıkıntı olmadı ama @alpolojix / Leroxy de baksın da emin olalım.

Hocam benim altyapı da 85 destekliyor.100 alcam sıkıntı olur mu?
80 lik paket yok:/
Bu arada geçerken benim kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom