LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Turknetin kendi altyapısı ve çok iyi hizmet sağlıyor o altyapıda.gigafiber nasıl bişey ?
Kullanıcılar öyle yorumluyor
Turknetin kendi altyapısı ve çok iyi hizmet sağlıyor o altyapıda.gigafiber nasıl bişey ?
keşke olsaydı neyse millenicom a geçiş yapıcam ama bu taahüt ödeme nasıl bişey 1 ay kaldı bitmesine ?Turknetin kendi altyapısı ve çok iyi hizmet sağlıyor o altyapıda.
Kullanıcılar öyle yorumluyor
Taahhüt cayma bedelinizi pakete indirim yaparak karşılıyor.keşke olsaydı neyse millenicom a geçiş yapıcam ama bu taahüt ödeme nasıl bişey 1 ay kaldı bitmesine ?
peki kendi modemimi kullanabilirmiyim sanırım onlar modem veriyor ?Taahhüt cayma bedelinizi pakete indirim yaparak karşılıyor.
İsterseniz 1ay bekleyip geçin isterseniz direkt geçin.
Geçerken iptal etmeden önce millenicomda ttden geçiş yapıyorum diye belirtirseniz kurulum ücreti ödemezsiniz.
VDSL modemse kullanabilirsinizpeki kendi modemimi kullanabilirmiyim sanırım onlar modem veriyor ?
adsl vdsl 4 g destekliVDSL modemse kullanabilirsiniz
O zaman kullanabilirsijizadsl vdsl 4 g destekli
kablonet nasıl ?Benim ki 10 dakika bile sürmüyor. Millenicom al bence. Altta rehberimi okuduktan sonra aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı olayım.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Varsa Kablonet geç.kablonet nasıl ?
kablonet fiber varVarsa Kablonet geç.
O zaman geçebilirsinkablonet fiber var
millenicom mu kablonetmi hangisi iyi ?O zaman geçebilirsin