QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 794
Millenicom kullanıyorum tahattut biticek 2021 başında netspeede geçicem
Neden taahhütlu geçtiniz ki?Millenicom kullanıyorum tahattut biticek 2021 başında netspeede geçicem
onlardan satın alsam nasıl olur? Veya önerebileceğiniz modem var mı? Ucuz olursa iyi olur onu hiç hesaba katmamıştımAdsl modem ile paketin 35 olsa da 16mbps alırsın modemi değiştirmelisiniz
memnun musun peki?Millenicom kullanıyorum tahattut biticek 2021 başında netspeede geçicem
Babam uzatmıştı haberim yoktu bilsem ozaman gecicektim 2016 dan beri millenicom kullanıyorumNeden taahhütlu geçtiniz ki?
Onlardan almanı önermem.onlardan satın alsam nasıl olur? Veya önerebileceğiniz modem var mı? Ucuz olursa iyi olur onu hiç hesaba katmamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
memnun musun peki?
Önceden memnundum ama artık değilim eskisi gibi değil tam 13 gün internetsiz kaldım modeminizde arıza var dediler yeni modem aldirdilar modem geldi yine modeminiz arızalı dediler sonunda turktelekomdan adam geldi eve birini arada kodu söyledi hallediver dedi 1 dk da halloldu ama ben 1 dk için 13 gün internete giremedim sorunda modeme ip gelmiyordu ve sürekli belirttiğim halde ısrarla modeminzde arıza var demişlerdionlardan satın alsam nasıl olur? Veya önerebileceğiniz modem var mı? Ucuz olursa iyi olur onu hiç hesaba katmamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
memnun musun peki?
taahütsüz zaten sorun yaşarsam değiştirimMillenicom kullanan yayıncı tanıdığım var ve çok şikayetçi değişmek istiyor
Herkese teşekkür ederim Millenicomu seçtim. Umarım üzmez.taahütsüz zaten sorun yaşarsam değiştirim