Neler Yeni

Millenicom zammından sonra geçilebliecek taahhütlü İSS

Ahmet09

80+ Bronze
Millenicomun son yaptığı zamdan sonra 35 Mbps paketim 160tl den 260tl ye çıkınca yeni iss arayışına başladım. Taahhütlü 50-100 Mbps arası önerdiğiniz iss var mıdır?
Kafamda Superonline (50 Mbps 223TL 1 yıl) var

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
ben netspeed kullanıyordum, şimdi comnete geçtim. Comnette 200 mpbsyi aylık 169 tlden aldım kullanıyorum. 12 aylık ödedim, bankada kendim taksit yaptırdım. Eğer kullanmak istersen, davet kodum CMT785TRU. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim

etnetalw

80+ Bronze
Millenicomun son yaptığı zamdan sonra 35 Mbps paketim 160tl den 260tl ye çıkınca yeni iss arayışına başladım. Taahhütlü 50-100 Mbps arası önerdiğiniz iss var mıdır?
Kafamda Superonline (50 Mbps 223TL 1 yıl) var
İnşallah fixnet'e geçicem millenicomdan. Bu ay sonu filen.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
İnşallah fixnet'e geçicem millenicomdan. Bu ay sonu filen.
Hocam gerçekten anlayamadım her konu altında bir çıkarınız olmadan fixneti övüyorsunuz. Acaba bunun nedeni nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben netspeed kullanıyordum, şimdi comnete geçtim. Comnette 200 mpbsyi aylık 169 tlden aldım kullanıyorum. 12 aylık ödedim, bankada kendim taksit yaptırdım. Eğer kullanmak istersen, davet kodum CMT785TRU. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim
Comnette altyapı sorguladığım zaman şuan sizin bölgede hizmet veremiyoruz tarzı hata alıyorum hocam. Acaba temsilciye bağlansam yardımcı olur mu
1683663588583.png

etnetalw

80+ Bronze
Hocam gerçekten anlayamadım her konu altında bir çıkarınız olmadan fixneti övüyorsunuz. Acaba bunun nedeni nedir?
Geçeceğim firmayı belirtmekteyim. Tahhüütlü operator istemiş fakat türktelekom,vodafone,süperonline harici türktelekom altyapısında tahhüütlü firma yok. Ondan dolayı tahhüütsüz bir firma önerdim eğerki tahhüütlü isterse türktelekom öneririm.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Geçeceğim firmayı belirtmekteyim. Tahhüütlü operator istemiş fakat türktelekom,vodafone,süperonline harici türktelekom altyapısında tahhüütlü firma yok. Ondan dolayı tahhüütsüz bir firma önerdim eğerki tahhüütlü isterse türktelekom öneririm.
Hocam her forumda görüyorum. Discord sunucusu açmışsınız. Çıkarsız olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu büyük bi fanatiklik mi sebebi nedir :D

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler

Ahmet09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerede yaşıyorsunuz. Kopma filan yaşadınız mı

etnetalw

80+ Bronze
Hocam her forumda görüyorum. Discord sunucusu açmışsınız. Çıkarsız olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu büyük bi fanatiklik mi sebebi nedir :D
Forum konularıma bak fixnet'e geçilir mi?
Sonra doğru iss nasıl tercih edilir gine şefaf olarak yaptım herhangi bir fanboyluk denilcek olay yok.
Millenicom,türktelekom abonelik ile konularımda mevcut. Yani halla milleni ve tt abonesiyim. Birde fixnet önermekte özgürlüğüm var :) sonuçta herkes istediğini önerebilir.

Burdada fixnet önermedim :)
Sozleşmeli firmaları belirtip sozleşmeli firma önerdim. Yani ben sürekli fix önermiyorum kısa öz.
YouTube kanalımda bile fix ile alakalı bir paylaşımım dahi yok. Milleni,tt mevcut.

Ahmet09

80+ Bronze
Forum konularıma bak fixnet'e geçilir mi?
Sonra doğru iss nasıl tercih edilir gine şefaf olarak yaptım herhangi bir fanboyluk denilcek olay yok.
Millenicom,türktelekom abonelik ile konularımda mevcut. Yani halla milleni ve tt abonesiyim. Birde fixnet önermekte özgürlüğüm var :) sonuçta herkes istediğini önerebilir.

Burdada fixnet önermedim :)
Sozleşmeli firmaları belirtip sozleşmeli firma önerdim. Yani ben sürekli fix önermiyorum kısa öz.
YouTube kanalımda bile fix ile alakalı bir paylaşımım dahi yok. Milleni,tt mevcut.
Fixnetten arkadaşla konuştuk baya kafama yatmıştı ama zam korkusundan dolayı tahhütlü internet arıyorum

etnetalw

80+ Bronze
Fixnetten arkadaşla konuştuk baya kafama yatmıştı ama zam korkusundan dolayı tahhütlü internet arıyorum
Zam korkusu olabilir sozleşme yok normal bir olay. Sozleşmeli istersen türktelekom harici önermem. Ama yurtdışı ping önemseyeceksen bence sozleşmesiz fixnet bak ama fiyat hemde ping yurtdışı abartı olmasın fazla olsun ama fiyat iyi olsun 2yıl içinde derse tt geç derim. Tt abonesiyim menmunmuyum evet ama ping olarak değilim yurtdışı olarak birde 97 den 107 e cıktı fatura 2yıl içinde ve haziranda sozleşme bitecek iptal edebilirim.

WhoCares

80+ Gold
Valla geçmeyi düşünüyorum da çok savunuyo tırsmadım değil :kappa:
kendisine sormak lazım bundan önceki account u niye ban yemiş diye :kekw: biri daha vardi forumda habire comnet te comnet diyordu sonra milletten laflari yiyince üflediler forumdan yada kendi bıraktı emin değilim :kekw:

Top Bottom