İnşallah fixnet'e geçicem millenicomdan. Bu ay sonu filen.Millenicomun son yaptığı zamdan sonra 35 Mbps paketim 160tl den 260tl ye çıkınca yeni iss arayışına başladım. Taahhütlü 50-100 Mbps arası önerdiğiniz iss var mıdır?
Kafamda Superonline (50 Mbps 223TL 1 yıl) var
Hocam gerçekten anlayamadım her konu altında bir çıkarınız olmadan fixneti övüyorsunuz. Acaba bunun nedeni nedir?İnşallah fixnet'e geçicem millenicomdan. Bu ay sonu filen.
Comnette altyapı sorguladığım zaman şuan sizin bölgede hizmet veremiyoruz tarzı hata alıyorum hocam. Acaba temsilciye bağlansam yardımcı olur muben netspeed kullanıyordum, şimdi comnete geçtim. Comnette 200 mpbsyi aylık 169 tlden aldım kullanıyorum. 12 aylık ödedim, bankada kendim taksit yaptırdım. Eğer kullanmak istersen, davet kodum CMT785TRU. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim
Geçeceğim firmayı belirtmekteyim. Tahhüütlü operator istemiş fakat türktelekom,vodafone,süperonline harici türktelekom altyapısında tahhüütlü firma yok. Ondan dolayı tahhüütsüz bir firma önerdim eğerki tahhüütlü isterse türktelekom öneririm.Hocam gerçekten anlayamadım her konu altında bir çıkarınız olmadan fixneti övüyorsunuz. Acaba bunun nedeni nedir?
Hocam her forumda görüyorum. Discord sunucusu açmışsınız. Çıkarsız olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu büyük bi fanatiklik mi sebebi nedirGeçeceğim firmayı belirtmekteyim. Tahhüütlü operator istemiş fakat türktelekom,vodafone,süperonline harici türktelekom altyapısında tahhüütlü firma yok. Ondan dolayı tahhüütsüz bir firma önerdim eğerki tahhüütlü isterse türktelekom öneririm.
bende anlam veremedim ne zaman görsem yatiyor kalkiyor fixnette fixnetHocam her forumda görüyorum. Discord sunucusu açmışsınız. Çıkarsız olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu büyük bi fanatiklik mi sebebi nedir
Valla geçmeyi düşünüyorum da çok savunuyo tırsmadım değilbende anlam veremedim ne zaman görsem yatiyor kalkiyor fixnette fixnet
Nerede yaşıyorsunuz. Kopma filan yaşadınız mıben netspeed kullanıyordum, şimdi comnete geçtim. Comnette 200 mpbsyi aylık 169 tlden aldım kullanıyorum. 12 aylık ödedim, bankada kendim taksit yaptırdım. Eğer kullanmak istersen, davet kodum CMT785TRU. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim
Forum konularıma bak fixnet'e geçilir mi?Hocam her forumda görüyorum. Discord sunucusu açmışsınız. Çıkarsız olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu büyük bi fanatiklik mi sebebi nedir
Burdada fixnet önermedimGeçeceğim firmayı belirtmekteyim. Tahhüütlü operator istemiş fakat türktelekom,vodafone,süperonline harici türktelekom altyapısında tahhüütlü firma yok. Ondan dolayı tahhüütsüz bir firma önerdim eğerki tahhüütlü isterse türktelekom öneririm.
Fixnetten arkadaşla konuştuk baya kafama yatmıştı ama zam korkusundan dolayı tahhütlü internet arıyorumForum konularıma bak fixnet'e geçilir mi?
Sonra doğru iss nasıl tercih edilir gine şefaf olarak yaptım herhangi bir fanboyluk denilcek olay yok.
Millenicom,türktelekom abonelik ile konularımda mevcut. Yani halla milleni ve tt abonesiyim. Birde fixnet önermekte özgürlüğüm var sonuçta herkes istediğini önerebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdada fixnet önermedim
Sozleşmeli firmaları belirtip sozleşmeli firma önerdim. Yani ben sürekli fix önermiyorum kısa öz.
YouTube kanalımda bile fix ile alakalı bir paylaşımım dahi yok. Milleni,tt mevcut.
Zam korkusu olabilir sozleşme yok normal bir olay. Sozleşmeli istersen türktelekom harici önermem. Ama yurtdışı ping önemseyeceksen bence sozleşmesiz fixnet bak ama fiyat hemde ping yurtdışı abartı olmasın fazla olsun ama fiyat iyi olsun 2yıl içinde derse tt geç derim. Tt abonesiyim menmunmuyum evet ama ping olarak değilim yurtdışı olarak birde 97 den 107 e cıktı fatura 2yıl içinde ve haziranda sozleşme bitecek iptal edebilirim.Fixnetten arkadaşla konuştuk baya kafama yatmıştı ama zam korkusundan dolayı tahhütlü internet arıyorum
kendisine sormak lazım bundan önceki account u niye ban yemiş diye biri daha vardi forumda habire comnet te comnet diyordu sonra milletten laflari yiyince üflediler forumdan yada kendi bıraktı emin değilimValla geçmeyi düşünüyorum da çok savunuyo tırsmadım değil