Neler Yeni

Millenicoma geçiş süreci

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Ben şuan türk telekom kullanmaktayım. Millenicoma geçince, Türk telekomun verdigi modemi ne yapmam gerek ?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ben şuan türk telekom kullanmaktayım. Millenicoma geçince, Türk telekomun verdigi modemi ne yapmam gerek ?
Dostum TT'nin verdiği modem kalabilir ama firmaların verdikleri modemler pek iyi olmuyor dilersen yeni modem alabilirsin hem temiz bir başlangıç olmuş olur. :)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
nasıl aldığın önemli kiralıksa geri vercen satın aldıysan yeni modem ücreti ile uğraşmak yerine onu kullan.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Alıyorlarmış galiba.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Dostum TT'nin verdiği modem kalabilir ama firmaların verdikleri modemler pek iyi olmuyor dilersen yeni modem alabilirsin hem temiz bir başlangıç olmuş olur. :)
ADSL VDSL modemleri çöp ama fiber modemleri fena değil ttnin.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl aldığın önemli kiralıksa geri vercen satın aldıysan yeni modem ücreti ile uğraşmak yerine onu kullan.
Bedava verdiler, fiber modem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT verdigi modem bana yeterli geliyor. Sorum milenecoma geçince geri vercekmiyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom