Dostum TT'nin verdiği modem kalabilir ama firmaların verdikleri modemler pek iyi olmuyor dilersen yeni modem alabilirsin hem temiz bir başlangıç olmuş olur.Ben şuan türk telekom kullanmaktayım. Millenicoma geçince, Türk telekomun verdigi modemi ne yapmam gerek ?
nasıl aldığın önemli kiralıksa geri vercen satın aldıysan yeni modem ücreti ile uğraşmak yerine onu kullan.Ben şuan türk telekom kullanmaktayım. Millenicoma geçince, Türk telekomun verdigi modemi ne yapmam gerek ?
ADSL VDSL modemleri çöp ama fiber modemleri fena değil ttnin.Dostum TT'nin verdiği modem kalabilir ama firmaların verdikleri modemler pek iyi olmuyor dilersen yeni modem alabilirsin hem temiz bir başlangıç olmuş olur.
Bedava verdiler, fiber modem.nasıl aldığın önemli kiralıksa geri vercen satın aldıysan yeni modem ücreti ile uğraşmak yerine onu kullan.
TT verdigi modem bana yeterli geliyor. Sorum milenecoma geçince geri vercekmiyim ?Dostum TT'nin verdiği modem kalabilir ama firmaların verdikleri modemler pek iyi olmuyor dilersen yeni modem alabilirsin hem temiz bir başlangıç olmuş olur.
Büyük ihtimalle geri alacaklar arayıp sor.Bedava verdiler, fiber modem.