- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,739
Üzülme. Bu da gelir bu da geçer.yazacak çok şey var![]()

Üzülme. Bu da gelir bu da geçer.yazacak çok şey var![]()
he ölemiTabii bedavadan mezun olmayı kaldırınca dokundu demek ki. Yusuf Tekin'in yanındayız.
Okumayacak adam neden okula gitmek zorunda kalsın ki dostum açık lise nimetti bence bunun içinTabii bedavadan mezun olmayı kaldırınca dokundu demek ki. Yusuf Tekin'in yanındayız.
Yusuf Tekin pek şaka yapıyora benzemiyor. Sene sonu tekrara kalınca öyle mi görürsünhe ölemi
yok ya ben tekrara kalmam rahat olYusuf Tekin pek şaka yapıyora benzemiyor. Sene sonu tekrara kalınca öyle mi görürsün![]()
Okumayacak adam neden okula gitmek zorunda kalsın ki dostum açık lise nimetti bence bunun için
Yusuf Tekin pek şaka yapıyora benzemiyor. Sene sonu tekrara kalınca öyle mi görürsün![]()
kraal bi ...Her karara ağlıyorsunuz, Türkçe geçme sınırı 70 oluyor hemen bahane ulan bari kendi dilinizi bilin.
Bedavadan mezun oluyorlar dostum. Tanıdığım insanlar bedavadan mezun oldular. Eğitimi ortaokul sona kadar zorunlu yapsalar yeter.Okumayacak adam neden okula gitmek zorunda kalsın ki dostum açık lise nimetti bence bunun için
Level sonu boss'u da kestim üniversitedeyim.Üzülme. Bu da gelir bu da geçer.![]()
Bu zamanda Türkiye'de kimsenin böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum.Yarın kız erkek ayrı sınıflarda okutulmaya başlarsa ya da kızların okula gönderilmesi dolaylı olarak engellenmeye başlarsa müfredatının soyutlanmış haliyle karşı karşıya kalırsan da yanında olur musun?