Yardım Min 180hz 24inc IPS panel monitör önerisi acil

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
7000
Arkadaşlar o kadar çok seçenek var ki artık kafam çok karıştı kullandığınız önerdiğiniz monitörleri söyler misin
Sistem özellikleri: Rx6700 Ekran kartı, r5 5500 işlemci, 16gb 3600mhz ram
Tam bir model beğeniyorum ghosting sorunları felan var.
Işık sızması az olan ghosting ve ölü pikseli olmayan son olarak dahili hoparlörü olan monitör arıyorum

Bu monitörde mavi ışık filtresi gibi özellikler varmı
Asus Tuf Gaming VG249QL3A modelini çok begendim ama bazı arkadaşlar çok kötüledi bende vazgeçtim
açıkçası benim için önemli bir özellik olmadığı için bilmiyorum. şimdi baktım.
AMD FreeSyncAMD FreeSync Premium NVIDIA G-SYNC Compatible (Uyumlu)HDR (High Dynamic Range)HDR10Titreşimi Azaltma (Flicker-free)Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter) Black StabilizerDynamic Action Sync (DAS)HDR EffectYansımasız (Anti-glare)1 ms Tepki Süresi (GTG). bunların hepsi varmış. ayrıca Bu monitör 6 Bit+RFC değil düz 8 Bit. bunuda belirteyim.

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
3 gün önce aldım. çok memnunum 75 hz den geçtim. fark 'bana göre' inanılmaz. ölü piksel ghosting falan yok.
Ne kadara aldınız siz ben attığınız linkten çok daha ucuza buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
3 gün önce aldım. çok memnunum 75 hz den geçtim. fark 'bana göre' inanılmaz. ölü piksel ghosting falan yok.
https://m.n11.com/urun/lg-ultragear...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel

Bu monitörde mavi ışık filtresi gibi özellikler varmı
Asus Tuf Gaming VG249QL3A modelini çok begendim ama bazı arkadaşlar çok kötüledi bende vazgeçtim
sorun yok 27inc modelini kullanıyorum kullanıma bağlı olarak sorunlar çıkabilir bende sıkıntı çıktı

ben 5.999a aldım. direkt evimin yanındaki vatan'dan. yoğun çalışıyorum hem bir problem çıkarsa uğraşmamak için hem beklememek için hemde orada bütün testlerini yaptırıp aldım. tabi daha ucuzsa yapıştırın geçin benim gibi hassasiyetleriniz yoksa.

sorun yok 27inc modelini kullanıyorum kullanıma bağlı olarak sorunlar çıkabilir bende sıkıntı çıktı
Nasıl bir sıkıntı çıktı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 5.999a aldım. direkt evimin yanındaki vatan'dan. yoğun çalışıyorum hem bir problem çıkarsa uğraşmamak için hem beklememek için hemde orada bütün testlerini yaptırıp aldım. tabi daha ucuzsa yapıştırın geçin benim gibi hassasiyetleriniz yoksa.
Teşekkür ederim yardımınız için gayet güzel bir monitör

Son düzenleme:
Hepsiburada peşin 6 taksit 6300'e aldım 3 gündür kullanıyorum güzel cihaz ölü piksele rastlamadım, şans işi tabii.
Bu fiyatta 180 bakma derim bu cihaz 240hz 0.3ms gtg olduğu için bana mantıklı geldi. FPS oyunlarında iyi oluyor küçük ekran.

Hepsiburada peşin 6 taksit 6300'e aldım 3 gündür kullanıyorum güzel cihaz ölü piksele rastlamadım, şans işi tabii.
Bu fiyatta 180 bakma derim bu cihaz 240hz 0.3ms gtg olduğu için bana mantıklı geldi. FPS oyunlarında iyi oluyor küçük ekran.
Bu da çok güzel miş

Geri