Minecraft 2 katı kadar zamlandı

Reaksiyon skoru
105
Evet tam olarak ne zaman oldu bilmiyoruz ancak dün 509 TL olan oyun bugün 1149 (en düşük paketi) sizce minecraft için indirim gelir mi ?

Hocam Minecraft direkt erişim engeli yemiş
Screenshot_2025-06-03-13-21-51-212-edit_com.android.chrome.webp

Bende aynısını dedim bu oyun için para biriktiriyordum. Peki ya sizce indirim gelir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam IP adresi var bir de sanırım okuldasınız.
Yok aslında bedava internet buldum. Sanırsam ondan.
1 Sokak ötede okul varmış otomatik bağlanmış 🙂

1 hafta önce almıştım . ne şans ama . 1 yıl indirime girer diye bekledim ama olmadı. geçen hafta iyizco cashbackleri ile aldım. iyiki de almışım :)

Yok aslında bedava internet buldum. Sanırsam ondan
MEB bağlıdır internetiniz ve şu anlık yaz tatiline girdiğimizde indirim geleceğini düşünüyorum 1 haftalık falan Epic Gameste yaz yaklaşması ile beraber Rockstar oyunlarına %50 ve %60 indirim uyguladı.

MEB bağlıdır internetiniz ve şu anlık yaz tatiline girdiğimizde indirim geleceğini düşünüyorum 1 haftalık falan Epic Gameste yaz yaklaşması ile beraber Rockstar oyunlarına %50 ve %60 indirim uyguladı.
en son 1,5 yıl önce indirime girmişti. çok garanti değil bence

Minecraft en son 10. yılına özel indirime girmişti. Çok zor indirime giren bir oyun bende zam gelir düşüncesi ile birkaç ay önce almıştım iyi ki almışım diyorum. Filmine özel bile bir indirim yapılmadı kolay kolay indirim göreceğini sanmıyorum.

Minecraft en son 10. yılına özel indirime girmişti. Çok zor indirime giren bir oyun bende zam gelir düşüncesi ile birkaç ay önce almıştım iyi ki almışım diyorum. Filmine özel bile bir indirim yapılmadı kolay kolay indirim göreceğini sanmıyorum.
Şu an arkadaşımın dediğine göre minecraft filmi henüz netflix gibi platformlarda gelmemiş.

gamepass alın oynayın :pikacu:

Şu an arkadaşımın dediğine göre minecraft filmi henüz netflix gibi platformlarda gelmemiş.
Film nisan ayında sinemalarda vizyona girdi. McDonalds filme özel figürler getirdi Türkiye'ye bu kadar olayın yanında bile indirim görmedi. Özel bir şey olması gerekir bence bir daha indirim görmesi için.

Geri