MİNECRAFT İÇİN FARE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
10
Herkese merhaba arkadaşlar ben Minecraft oyuncusuyum. Ve bana mouse lazım elimdeki mousenin ömrü bitti bitecek(Logitech M185). Bana jitter Click için bir mouse lazım 300 TL'yi aşmamak şartıyla bana bir mouse önerir misiniz?

Herkese merhaba arkadaşlar ben Minecraft oyuncusuyum. Ve bana mouse lazım elimdeki mousenin ömrü bitti bitecek(Logitech M185). Bana jitter Click için bir mouse lazım 300 TL'yi aşmamak şartıyla bana bir mouse önerir misiniz?
Veya

Bloody Rt5A X'Glide öneririm jitter için Bloody biçilmiş kaftan.

Bende zamanında acayip cok minecraft oynuyordum Razer deahadder öneririm clickleri en iyisi deniyor minecraft için

G300s jittere gerek yok oyun 1.si bu mousu kullanıyor bu mouse Minecraft ta makro destekliyor makro atayabilirsin

Steelseries Rival 3, Asus strix Impact, Corsair Harpoon modellerine bakabilirsiniz. 300 TL bandında önerilerim bunlar. İnceleme videolarını izleyip karar vermenizi öneririm.

olduğunca yüksek dpilı mouse al 360atmangerekiyor oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HP Pavilion Oyuncu Mouse 200
bimde 110tlye alabilirsin

hepinizee çok teşekkür ederim. ama ben galiba a4tech bloody RT5Ax alcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,165
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri