yahyakideysensar
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar, arkadaşımla modlu surival oynayacağız ama server için kaç gb ram lazım ve modlu paketin içinde 280 tane mod olacak.
Ne kadar ram’in var?Merhabalar, arkadaşımla modlu surival oynayacağız ama server için kaç gb ram lazım ve modlu paketin içinde 280 tane mod olacak.
PC içinse 16 gb ramım varNe kadar ram’in var?
16gb yeter muhtemelen chunklar kaçta oynuyorsun?PC içinse 16 gb ramım var
Serverı 4gb ram almayı düşünüyorum server için 4 gb ram yeterlimi. Chunk 1216gb yeter muhtemelen chunklar kaçta oynuyorsun?
Yeter yüksek ihtimalleServerı 4gb ram almayı düşünüyorum server için 4 gb ram yeterlimi. Chunk 12
Anladım Teşşekürler.Yeter yüksek ihtimalle
yetmez. Vanilla için 4gb ram ile oynarken single da drop yiyordum. En az 8.Serverı 4gb ram almayı düşünüyorum server için 4 gb ram yeterlimi. Chunk 12
6 GB damı olmazyetmez. Vanilla için 4gb ram ile oynarken single da drop yiyordum. En az 8.
yetmez mod sayısı çok yüksekServerı 4gb ram almayı düşünüyorum server için 4 gb ram yeterlimi. Chunk 12
yeterli olur, gerekirse swap eklersin6 GB damı olmaz
8 gb ram vermeye çalış öteki türlü kasıcaktır biraz biz 8 gb ramle 600 mod çalıştırdık 12 falan versek baya akıcı olurdu 8 seni rahat rahat kurtarırServerı 4gb ram almayı düşünüyorum server için 4 gb ram yeterlimi. Chunk 12