- Reaksiyon skoru
- 20
merhabalar arkadaşlar nether in çatısına çıktım ama altın farmı nın yapılması gereken biomu bulamadım warped forest a yapılır mı? altın farmı ?
warped forest da enderman spawn oluyor. Kırmızı olan crimson forest da farm yaparsanız olur.merhabalar arkadaşlar nether in çatısına çıktım ama altın farmı nın yapılması gereken biomu bulamadım warped forest a yapılır mı? altın farmı ?
cevap için teşekürler farmı yapmaya başladım üst katmanda gerekli olan biom hemen portalımın yanındaymışaltın farmı genellikle katman kayasıının ustune yapılır etrafında mob olmasın diye uzun süredir oynamıyorum biom dogma olayını tam bılmıyorum ama eger oraya yapıcak olsan bile çok verim alamassın etraftakı magaralarda hep spawn olur seni cok ugrastırırı yarım basamak vs. en iyisi katman kayası ustune yapmak
teşekürler gerekli olan biomu buldumwarped forest da enderman spawn oluyor. Kırmızı olan crimson forest da farm yaparsanız olur.
rica ederim kolay gelsin.cevap için teşekürler farmı yapmaya başladım üst katmanda gerekli olan biom hemen portalımın yanındaymış![]()
biraz zor yapması blok çok lazımrica ederim kolay gelsin.