Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Arkadaşlarımla oynayacağız bi arkadaşım telefndan bi arkadaşım ps4'ten oynayacak ben de pcden oynayacağım cross var mıdır?
PS4'ü bilmiyorum fakat telefon ve PC den beraber oynayabilirsiniz XBOX hesaplarınız ile.Arkadaşlarımla oynayacağız bi arkadaşım telefndan bi arkadaşım ps4'ten oynayacak ben de pcden oynayacağım cross var mıdır?
Server açmak paralı mı onu biliyor musun?PS4'ü bilmiyorum fakat telefon ve pc den beraber oynayabilirsiniz XBOX hesaplarınız ile.
Hayır server açmadan oynayabilirsiniz diye biliyorum. Xbox'tan arkadaş ekleyip arkadaşının dünyasına katılabiliyorsun.Server açmak paralı mı onu biliyor musun?
hayır bedava aternos üzerinden açabilirsin ama serverda 3ünüz oynayamazsınızServer açmak paralı mı onu biliyor musun?
Anladım sağ olHayır server açmadan oynayabilirsiniz diye biliyorum. Xbox'tan arkadaş ekleyip arkadaşının dünyasına katılabiliyorsun.
Windows 10 edition'da aternos sorun çıkarıyorhayır bedava aternos üzerinden açabilirsin ama serverda 3ünüz oynayamazsınız
cevap ile alakası yokPS4'ü bilmiyorum fakat telefon ve PC den beraber oynayabilirsiniz XBOX hesaplarınız ile.
var tabikideArkadaşlarımla oynayacağız bi arkadaşım telefndan bi arkadaşım ps4'ten oynayacak ben de pcden oynayacağım cross var mıdır?
Var?cevap ile alakası yok![]()
Kanka microsoft store'da 2 tane var birisi 75 diğeri 85 lira hangisi doğrusu?
Nasıl yok?cevap ile alakası yok![]()
knk xbox daki iide mcpedeki kişide pc uygun versiyonda beraber oynamak için çıktı sayılabilir zatenNasıl yok?
orada beraber oynamak için demişti
85 lira olan başlangıç paketi eğer ekstra tecture pack falan istiyorum diyorsan onu alKanka microsoft store'da 2 tane var birisi 75 diğeri 85 lira hangisi doğrusu?