Bencede olmuştu bekleyince kapatıp açınca falan düzelmişti bağlantı probleminden dolayıda oluyor İnternete bağlı miUzun zamandır oyuna sahibim dünde oyuna girmiştim fakat bugün girmek istediğimde satın almamı istiyor.
Ekran görüntüsündeki gibi "minecraft hizmetlerine bağlanamıyoruz" diyor.
Bu olayı yaşayan var mı? varsa yardımcı olursa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Denedim aç kapa yapmayı, internette bağlı.Bencede olmuştu bekleyince kapatıp açınca falan düzelmişti bağlantı probleminden dolayıda oluyor İnternete bağlı mi
Tamamdır hocam sağolasınŞuan mc serverleri gidik hocam o yüzdendir, anlık bilgi almak istersen mc discorduna girip orda community support kanalını takip edebilirsin
Keşke yapay zekaya sormadan önce yorumlara baksaydınız hocamBu sorun genellikle Minecraft Launcher’ın Microsoft hesabını tanımaması, internet bağlantısı veya lisans doğrulama hatasından kaynaklanır. Hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmak, Xbox uygulamasını kontrol etmek ve Launcher’ı sıfırlamak çoğu zaman sorunu çözer.
Adım Adım Çözüm Önerileri
1.
- Minecraft Launcher’da sağ üstten çıkış yap.
- Microsoft hesabınla tekrar giriş yap.
- Giriş yaptıktan sonra “Minecraft: Java Edition” veya “Minecraft for Windows” lisansının görünmesi gerekir.
2.
- Bilgisayarında Xbox uygulamasını aç.
- Aynı Microsoft hesabıyla giriş yap.
- Minecraft lisansın burada görünüyorsa Launcher’a da yansır.
3.
- Ayarlar → Uygulamalar → Minecraft Launcher → “Gelişmiş Seçenekler” → “Sıfırla”.
- Alternatif olarak Launcher’ı tamamen kaldırıp Minecraft.net üzerinden yeniden indir.
4.
- VPN kullanıyorsan kapat.
- Güvenlik duvarı veya antivirüs Minecraft bağlantısını engelliyor olabilir.
- Windows Güvenlik → Uygulama izinleri → Minecraft Launcher’ın internete erişimi açık mı?
Tüm konuların altına aynı şekilde cvp veriyor banlanmak müstahakKeşke yapay zekaya sormadan önce yorumlara baksaydınız hocam![]()