Minecrafta sahibim ama satın almamı istiyor.

sanli

80+
Reaksiyon skoru
7
Uzun zamandır oyuna sahibim dünde oyuna girmiştim fakat bugün girmek istediğimde satın almamı istiyor.
Ekran görüntüsündeki gibi "minecraft hizmetlerine bağlanamıyoruz" diyor.
Bu olayı yaşayan var mı? varsa yardımcı olursa sevinirim.

1761766420117.webp

Satın aldığın hesaptan mı giriyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon dün de girdiğini belirtmişsin fark etmedim Minecraft genel olarak sorun yaşıyor olabilir kapatıp aç veya beklemen gerekebilir

Uzun zamandır oyuna sahibim dünde oyuna girmiştim fakat bugün girmek istediğimde satın almamı istiyor.
Ekran görüntüsündeki gibi "minecraft hizmetlerine bağlanamıyoruz" diyor.
Bu olayı yaşayan var mı? varsa yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Bencede olmuştu bekleyince kapatıp açınca falan düzelmişti bağlantı probleminden dolayıda oluyor İnternete bağlı mi

Şuan mc serverleri gidik hocam o yüzdendir, anlık bilgi almak istersen mc discorduna girip orda community support kanalını takip edebilirsin

Bencede olmuştu bekleyince kapatıp açınca falan düzelmişti bağlantı probleminden dolayıda oluyor İnternete bağlı mi
Denedim aç kapa yapmayı, internette bağlı.
Zaten arkadaş cevaplamış minecraft sunucuları gidikmiş.
Yinede teşekkürler
Şuan mc serverleri gidik hocam o yüzdendir, anlık bilgi almak istersen mc discorduna girip orda community support kanalını takip edebilirsin
Tamamdır hocam sağolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Bu sorun genellikle Minecraft Launcher’ın Microsoft hesabını tanımaması, internet bağlantısı veya lisans doğrulama hatasından kaynaklanır. Hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmak, Xbox uygulamasını kontrol etmek ve Launcher’ı sıfırlamak çoğu zaman sorunu çözer.

🛠️ Adım Adım Çözüm Önerileri

1.

• Minecraft Launcher’da sağ üstten çıkış yap.
  • Microsoft hesabınla tekrar giriş yap.
  • Giriş yaptıktan sonra “Minecraft: Java Edition” veya “Minecraft for Windows” lisansının görünmesi gerekir.

2.

• Bilgisayarında Xbox uygulamasını aç.
  • Aynı Microsoft hesabıyla giriş yap.
  • Minecraft lisansın burada görünüyorsa Launcher’a da yansır.

3.

• Ayarlar → Uygulamalar → Minecraft Launcher → “Gelişmiş Seçenekler” → “Sıfırla”.
  • Alternatif olarak Launcher’ı tamamen kaldırıp Minecraft.net üzerinden yeniden indir.

4.

• VPN kullanıyorsan kapat.
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs Minecraft bağlantısını engelliyor olabilir.
  • Windows Güvenlik → Uygulama izinleri → Minecraft Launcher’ın internete erişimi açık mı?

Bu sorun genellikle Minecraft Launcher’ın Microsoft hesabını tanımaması, internet bağlantısı veya lisans doğrulama hatasından kaynaklanır. Hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmak, Xbox uygulamasını kontrol etmek ve Launcher’ı sıfırlamak çoğu zaman sorunu çözer.

🛠️ Adım Adım Çözüm Önerileri

1.

• Minecraft Launcher’da sağ üstten çıkış yap.
  • Microsoft hesabınla tekrar giriş yap.
  • Giriş yaptıktan sonra “Minecraft: Java Edition” veya “Minecraft for Windows” lisansının görünmesi gerekir.

2.

• Bilgisayarında Xbox uygulamasını aç.
  • Aynı Microsoft hesabıyla giriş yap.
  • Minecraft lisansın burada görünüyorsa Launcher’a da yansır.

3.

• Ayarlar → Uygulamalar → Minecraft Launcher → “Gelişmiş Seçenekler” → “Sıfırla”.
  • Alternatif olarak Launcher’ı tamamen kaldırıp Minecraft.net üzerinden yeniden indir.

4.

• VPN kullanıyorsan kapat.
  • Güvenlik duvarı veya antivirüs Minecraft bağlantısını engelliyor olabilir.
  • Windows Güvenlik → Uygulama izinleri → Minecraft Launcher’ın internete erişimi açık mı?

Keşke yapay zekaya sormadan önce yorumlara baksaydınız hocam :)

Geri