Minecrafta slayt sunmak

Mtsn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Başlık saçma gelebilir ama geçen reelste görmüştüm mc de bir salon inşa etmiş duvara beyaz bir kısım yapmış duvara yansıtır gibi slaytını sunuyordu ve tek bir resim değil fazla sayfa idi nasıl yapabilirim bunu 2 hafta sonra benimde sunum var

belki kendisi montaj programı ile koymuştur veya Minecraft için YouTube modu vardı onu kullanmış olabilir link var mı?

Başlık saçma gelebilir ama geçen reelste görmüştüm mc de bir salon inşa etmiş duvara beyaz bir kısım yapmış duvara yansıtır gibi slaytını sunuyordu ve tek bir resim değil fazla sayfa idi nasıl yapabilirim bunu 2 hafta sonra benimde sunum var
Onun için redstone uzmanı olman lazım veya komut bloğu,üstelik risk alıcaksın hoca ya olmaz derse ? Yap microsoftun uygulamasından geç uğraşmaya değmez.

Onun için redstone uzmanı olman lazım veya komut bloğu,üstelik risk alıcaksın hoca ya olmaz derse ? Yap microsoftun uygulamasından geç uğraşmaya değmez.
Kanka yapıp videoya kaydedeceğim videoyu açacağım derste

Komut bloğuyla yapmıştır veya montaj olabilir mi?

Komut bloğuyla yapmıştır veya montaj olabilir mi?
Montaj olduğunu düşünmüyorum videoyu tam anlatmam gerekirse şöyle sunu salonunun (büyük bir amfi gibiydi) kapısında başlıyordu duvara yansıttığı projeksiyonda bi yazı vardı ingilizce ama edebiyat akımları ile alaklıydı sanırım existentialism yazıyordu salonda koltuklara doğru ilerliyordu sonra bi koltuğa otururdu sonra uçma moduna geçip sunuya paralel bi şekilde sunuyu gösteriyordu sahne geçişleri iyidi o yüzden montaj olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube modu vardı onla yap.
Nasıl yapılıyo bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec