Minecraft'ta Nasıl Server Kurabilirim?

Hepinizde premium varsa aranızdan en iyi interneti olan hamachi ile sunucuyu kursun mis gibi oynarsınız.

hamachi ile mümkün hocam biriniz yerel ağda paylaşacak oyunu.

Aternos 1-2 sene sonra siliyor bilgin olsun

Merhabalar 5 arkadaşımla birlikte minecraft oynamak istiyoruz çok kasmadan nasıl sever açabiliriz? Aternostan server kurmaya baktım ancak oyundan çıkınca sanırım yaptığımız her şey siliniyormuş daha kolay bir server kurma yöntemi var mı istediğimiz zaman çıksak dünyadan yine de yaptığımız şeylerin kalabileceği
radmin vpn yükleyin. hepiniz bağlanın. dünya açtıktan sonra yerel ağda paylaş dediğinizde arkadaşlarda online oyunlarda gözükür

Merhabalar 5 arkadaşımla birlikte minecraft oynamak istiyoruz çok kasmadan nasıl sever açabiliriz? Aternostan server kurmaya baktım ancak oyundan çıkınca sanırım yaptığımız her şey siliniyormuş daha kolay bir server kurma yöntemi var mı istediğimiz zaman çıksak dünyadan yine de yaptığımız şeylerin kalabileceği

bekleriz ya sıkıntı olmaz
Vpn açarsan sıra beklemezsin maksimum 1 dakika beklersin sonra HOP gir sunucuya.
Hamachi de var ama uğraştırıyor fakat tek bir yere bağlı olmadığından çökme sorunu yaşamazsın.

3 yıldır aternos kullanıyorum silinme gibi bişey yaşamadım soru varsa yardımcı olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,255
Üyeler
186,313
Son üye
bloıdre4per
Geri