İnvisibleŞu an ''Squid Game'' izliyorum. Bu diziyi bitirdikten sonra izleyebileceğim güzel ve kaliteli mini-dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
RagnarokŞu an ''Squid Game'' izliyorum. Bu diziyi bitirdikten sonra izleyebileceğim güzel ve kaliteli mini-dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
RagnarokŞu an ''Squid Game'' izliyorum. Bu diziyi bitirdikten sonra izleyebileceğim güzel ve kaliteli mini-dizi arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
O diziyi sevenin kendisine saygısı yoktur bence 13. dakikada sıkılıp bıraktım.Squid Game Hoşuan gittiyse yapısı gereği The Queen's Gambit seversin kesin izle.
Anladım Wc giderken yarıda bırakıyor musun 1 bölüm izle sarmazsa gel bu cümleyi kur bana.Ragnarok
İnto The Night
The Order
Superman & Lois
Sherlock
Loki
Lupin
The Witcher
The Punisher
The Irregulars aklıma gelen bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O diziyi sevenin kendisine saygısı yoktur bence 13. dakikada sıkılıp bıraktım.
Sırf seni haksız çıkarmak için ilk bölümü izlicem.Anladım Wc giderken yarıda bırakıyor musun 1 bölüm izle sarmazsa gel bu cümleyi kur bana.
Haksız çıkartamasın çünkü sen bir insansın ben bir insanım senin zevkinle benim yada başkasının zevkleri bir değil. Halen daha 1.bölümü izleyip aynı sonuca varırsan beynin yok demektir herkesi bir tutuyorsun anlatabildim mi.Sırf seni haksız çıkarmak için ilk bölümü izlicem.