MERTCANİBB
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
İşlemci ve ekran kartına karar verdim gerisi için öneri ve yardım edebilir misiniz
kanka bende cok istiyorum mini itx kasa toplamak ama anakartları matx anakartlardan kat kat daha pahalı kasalarıda öyle haberin olsun bilgin yoksa diye bilgilendireyim dedimİşlemci ve ekran kartına karar verdim gerisi için öneri ve yardım edebilir misiniz
ben aradaki fark umurumda değil lazım ya fiyatlardan haberim var uyumlu olsun ekran kartı ve işlemci konusunda kararlıyım sadeceValla benim de hayalim de mini itx toplamaya kalkınca normal sistemin 2 katı maliyeti oluyor. O paraya çok daha iyi sistem toplarım diyorum. Aradaki farkı umursamayacak kadar zengin değilim heralde![]()
Micro atx topla. Mini atx e bosa bir dünya para harcama.ben aradaki fark umurumda değil lazım ya fiyatlardan haberim var uyumlu olsun ekran kartı ve işlemci konusunda kararlıyım sadece
kanka sana önerim kendimde öyle yapacagım illa böyle en küçüğü olsun minicik olsun demiyorsan max mATX kasalar var örnek bu kasa tarzı yine küçük sistem ama aşırı aşırı değilben aradaki fark umurumda değil lazım ya fiyatlardan haberim var uyumlu olsun ekran kartı ve işlemci konusunda kararlıyım sadece
Bütçe sıkıntı değilde böyle bişi istiyorum ya bu konuda biri bana tüm parçaları önerse süper olur araştırdım baya kararsızım türkiyede zorMicro atx topla. Mini atx e bosa bir dünya para harcama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde maksimum butce ne kadar sadece kasa icin.
MIcro atxde öneri sunarim ama mini atx de paranin yarisi çöpte olur onu bil.Bütçe sıkıntı değilde böyle bişi istiyorum ya bu konuda biri bana tüm parçaları önerse süper olur araştırdım baya kararsızım türkiyede zor
Ben sana önerim de kardeşim psu sıkıntı mini itx sistemde herşeyi bulursun kolayBütçe sıkıntı değilde böyle bişi istiyorum ya bu konuda biri bana tüm parçaları önerse süper olur araştırdım baya kararsızım türkiyede zor
ofiste götür eve götür bir pc istiyorum ama laptop olmasın laptop sevmiyorum mini atx hoşuma gitti o tarzda toplamaya kararlıyım bende vardı 5070 li sistem verdim arkadaşa hevesim yok öyle oyunlaraMIcro atxde öneri sunarim ama mini atx de paranin yarisi çöpte olur onu bil.
Atx psu sığan kasalar var öyle bişi toplamak istiyorum aldığım parça uymazsa diye korkuyorum bilen biri bana komple sepet yapsa işlemci ryzen 5 9600x olsun ekran kartı 5060 yeterBen sana önerim de kardeşim psu sıkıntı mini itx sistemde herşeyi bulursun kolay
Sfx psu sığar mini itx sadece onlarda Türkiye'de yaygın değil sen küçük kasa yapayım diyorsun yani o zaman?ofiste götür eve götür bir pc istiyorum ama laptop olmasın laptop sevmiyorum mini atx hoşuma gitti o tarzda toplamaya kararlıyım bende vardı 5070 li sistem verdim arkadaşa hevesim yok öyle oyunlara
Atx psu sığan kasalar var öyle bişi toplamak istiyorum aldığım parça uymazda diye korkuyorum bilen biri bana komple sepet yapsa işlemci ryzen 5 9600x olsun ekran kartı 5060 yeter
Uygun olanlarını bilmiyorum ama şu tarzdada ürünler var bir sor bilene istersen.ofiste götür eve götür bir pc istiyorum ama laptop olmasın laptop sevmiyorum mini atx hoşuma gitti o tarzda toplamaya kararlıyım bende vardı 5070 li sistem verdim arkadaşa hevesim yok öyle oyunlara
Atx psu sığan kasalar var öyle bişi toplamak istiyorum aldığım parça uymazsa diye korkuyorum bilen biri bana komple sepet yapsa işlemci ryzen 5 9600x olsun ekran kartı 5060 yeter