merhaba arkadaşlar malum yaz günlerindeyiz durmadan önüme şu ürünün videoları geliyor sizce yeterli miktarda hava veriyormudur ve bundan uygun fiyatlı nereden alabilirim istediğim verimi gösterecek şekilde? birkaç tane ürün gösterebilirmisiniz?
Ciddi manada klima almayacaksan alabileceğin en iyi şey vantilatör.merhaba arkadaşlar malum yaz günlerindeyiz durmadan önüme şu ürünün videoları geliyor sizce yeterli miktarda hava veriyormudur ve bundan uygun fiyatlı nereden alabilirim istediğim verimi gösterecek şekilde? birkaç tane ürün gösterebilirmisiniz?
Alıntıyı görüntüle
Tehlikeli miEvde kendim gazlı klima yapıyorum -5 dereceye kadar sogutma yapa biliyor basit bişey parcalarını aldım verim alabilirsem cok daha büyügünü yapacagım youtubede videoları var bu vantilatörden kat kat daha ucuza geliyor parcalar.
bu tarz klimalar iş görmez miCiddi manada klima almayacaksan alabileceğin en iyi şey vantilatör.
Oda kaç m2 ayaklımı olsun duvar tipi mibu tarz klimalar iş görmez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maksadım koskoca odayı buz gibi yapmak değil bilgisayar masamda bilgisayar başındayken beni ferahlatabilecek bir şey arıyorum
Bunun aynısını aldık vantilatör olarak düşün pek iyi bişey değil.merhaba arkadaşlar malum yaz günlerindeyiz durmadan önüme şu ürünün videoları geliyor sizce yeterli miktarda hava veriyormudur ve bundan uygun fiyatlı nereden alabilirim istediğim verimi gösterecek şekilde? birkaç tane ürün gösterebilirmisiniz?
Alıntıyı görüntüle
tabikide hayırTehlikeli mi
bu tarz klimalar iş görmez mi
maksadım koskoca odayı buz gibi yapmak değil bilgisayar masamda bilgisayar başındayken beni ferahlatabilecek bir şey arıyorum
Tehlikeli mi
iş görmüyor tek çare klima bu sıcakta hava o kadar sıcakki bilgisayara bile oturmuyorum haftalardırmerhaba arkadaşlar malum yaz günlerindeyiz durmadan önüme şu ürünün videoları geliyor sizce yeterli miktarda hava veriyormudur ve bundan uygun fiyatlı nereden alabilirim istediğim verimi gösterecek şekilde? birkaç tane ürün gösterebilirmisiniz?
Alıntıyı görüntüle
Bunlara klima denmez, soğutma becerileri yok sadece buz koyduğun için biraz serin gibi geliyor ama sonuçta odanın nemi artıyor. Gerçi o durumda da bir kalıp buz dondur vantilatörün önüne bağla yine daha etkili.bu tarz klimalar iş görmez mi
Ya ev yapımı fan yapacan yada çöp kutusuna delikler açıp buzlu şişeleri kutusunun içine doldurcan vantilatörü sonda çalıstırdınmı verim alırsıntamamdır yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Bütçe ne kadartamamdır yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Oda kaç m2tamamdır yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim