Yönetici olarak çalıştırıp dener misin?Merhabalar, benim bir sorunum var ve bu sorunu çözmek için minidump dosyasını internete yüklemem gerekiyor ama her denediğimde yöneticiden izin alın diyor. Zaten yönetici benim acaba bu sorunu nasıl çözerim?
Alıntıyı görüntüle
Zaten öyle yapıyorum aynı hatayı veriyor.Minidump dosyanı masaüstüne at ilk. Sonra upload edeceğin zaman masaüstündeki dumpı seç
Yönetici çalıştır diye bir şey çıkmıyor sağ tıkladığım zaman dosyaya.Yönetici olarak çalıştırıp dener misin?
Zaten öyle yapıyorum aynı hatayı veriyor.
Yönetici çalıştır diye bir şey çıkmıyor sağ tıkladığım zaman dosyaya.
Bu yöntem ile yapabilirsiniz.Merhabalar, benim bir sorunum var ve bu sorunu çözmek için minidump dosyasını internete yüklemem gerekiyor ama her denediğimde yöneticiden izin alın diyor. Zaten yönetici benim acaba bu sorunu nasıl çözerim?
Alıntıyı görüntüle
![]()
Windows 8 ve 10: Bir Nesnenin Sahipliğini Almak
"Windows 8" hakkında bulabileceğiniz en kapsamlı Türkçe içerik...8.enpedi.com
Gerekli izinleri aldım hatta sahibi kısmında adım yazıyor ama hala yüklerken aynı hatayı veriyor.Bu yöntem ile yapabilirsiniz.
Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.www.technopat.net
Dosyanı bir klasöre at. Klasörü upload etGerekli izinleri aldım hatta sahibi kısmında adım yazıyor ama hala yüklerken aynı hatayı veriyor.
İki türlü de denedim fartk etmiyor.Dosyanı bir klasöre at. Klasörü upload et
O zaman şöyle yapalım. İlk önce masaüsütüne bir klasör oluştur. Oluşturduktan sonra C:\Windows\Minidump klasörüne git. Oradaki dump dosyanı, masaüstüne oluşturduğun klasöre at. sonra dump dosyalarını attığın klasörün için gir. tüm dumpları seç sağ tıkla ve Add to archive de. arşive ekle de olabilir. Neyse uyarı gelecek tamam de. Sonra arşive ekle dediğin şeyi gönderİki türlü de denedim fartk etmiyor.