Mining değerlerim nasıl?

+110 1860 MHz değil mi zaten?
Dostum acil bakar mısın? ben oyuna girdim sonra kazım hızı 17 mh düştü, çıkınca da tekrar 30 oldu ama sitede inaktif diyor, aktif di. Ne oldu buna acaba. Uygulama sorunsuz kasıyor şuan?

Evet 1860 oluyor.
Zaten bu max sınır. Morepower tool ile o sınırı aşabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum acil bakar mısın? ben oyuna girdim sonra kazım hızı 17 mh düştü, çıkınca da tekrar 30 oldu ama sitede inaktif diyor, aktif di. Ne oldu buna acaba. Uygulama sorunsuz kasıyor şuan?
Hangi pool

Bana gayet iyi geldi ama bende RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bellekler samsung ama overclock ve undervolt ile 26.5 Mh/s alıyorum. Ben bir de memory clock kısmına en fazla +110 verebiliyorum siz nasıl o kadar verebildiniz. Yardımcı olabilir misiniz ?

Radeon kartlarda genelde GDDR6 hızını arttırıyor Afterburner, yani 110 dediğin büyük ihtimalle 880 MHz. nVidia'larda çarpılmış halini gösterdiği için değer çok yüksekmiş gibi geliyor. Eğer 1800 - 2000 gibi bir değeri yükseltiyorsan o 110 MHz 880 MHz demektir, 14000 gibi bir değeri yükseltiyorsan 110 çok düşük, en az 700 ile başla derim. Mining zaten garantiyi bozuyor, VRAM frekansına takılma boşa.

@RevDeisDou biraz geç olmuş la çaktırma.

Radeon kartlarda genelde GDDR6 hızını arttırıyor Afterburner, yani 110 dediğin büyük ihtimalle 880 MHz. nVidia'larda çarpılmış halini gösterdiği için değer çok yüksekmiş gibi geliyor. Eğer 1800 - 2000 gibi bir değeri yükseltiyorsan o 110 MHz 880 MHz demektir, 14000 gibi bir değeri yükseltiyorsan 110 çok düşük, en az 700 ile başla derim. Mining zaten garantiyi bozuyor, VRAM frekansına takılma boşa.

@RevDeisDou biraz geç olmuş la çaktırma.
Ucundan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,668
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri