Bana gayet iyi geldi ama bende RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bellekler samsung ama overclock ve undervolt ile 26.5 Mh/s alıyorum. Ben bir de memory clock kısmına en fazla +110 verebiliyorum siz nasıl o kadar verebildiniz. Yardımcı olabilir misiniz ?Merhaba,
Power Limit 61
Temp Limit 75
Core Clock -186
Memory Clock +785
Fan Speed 54
Yukarıda ki ayarlar ile 60 derece, 29 mh ve 75 W değer alıyorum. Kartım 1660 Super OC 6 GB micron bellek. Sizce nasıldır.
Msi Afterburner üzerinden kolayca seçebiliyorsun ben de. Senin dediğin sorunla karşılaşmadım hiç, maalesef bir bilgim yok.Bana gayet iyi geldi ama bende RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bellekler samsung ama overclock ve undervolt ile 26.5 Mh/s alıyorum. Ben bir de memory clock kısmına en fazla +110 verebiliyorum siz nasıl o kadar verebildiniz. Yardımcı olabilir misiniz ?
Msi Afterburner üzerinden kolayca seçebiliyorsun ben de. Senin dediğin sorunla karşılaşmadım hiç, maalesef bir bilgim yok.
Sınırı aşınca garanti kalması olayını duymuştum tam hakim değilim. Ama doğru olabilir, şuan kazım yapıyor musunuz?Bende Msı afterburner üzerinden denedim ama olmadı sanırım bir sınırmış ve bu sınırı aşınca kart garanti dışı kalıyormuş. Sizde böyle bir sınır yok sanırım ?
oc ve mining yapmak zaten garanti dışı bırakıyorBende Msı afterburner üzerinden denedim ama olmadı sanırım bir sınırmış ve bu sınırı aşınca kart garanti dışı kalıyormuş. Sizde böyle bir sınır yok sanırım ?
Karta göre değişir ben 3089 e 1400 veriyorumBana gayet iyi geldi ama bende RX 5500 XT 8 GB ekran kartı var bellekler samsung ama overclock ve undervolt ile 26.5 Mh/s alıyorum. Ben bir de memory clock kısmına en fazla +110 verebiliyorum siz nasıl o kadar verebildiniz. Yardımcı olabilir misiniz ?
30 mh alıyor zaten 29 ile 30 arası. Ama işin cıvkını çıkartmak istemiyorum, 1 ay boyunca deniyeceğim. Para için değil tecrübe için yapıyorum, OC ve UV yapmak ve kripto para işini tecrübe etmeyi. 1 Ay sonra bırakırım büyük ihtimalle, karta bir şey olur mu sizce bu süre sonunda.5500XT 8GB ile 29.052 MH alıyorum. 30 MH' ı geçmeniz lazım. Memory 1000 yemeli.
garanti dışı falan kalmıyoroc ve mining yapmak zaten garanti dışı bırakıyor
Olmaz. Bu arada memory' i arttırın micron bellek için o az.30 mh alıyor zaten 29 ile 30 arası. Ama işin cıvkını çıkartmak istemiyorum, 1 ay boyunca deniyeceğim. Para için değil tecrübe için yapıyorum, OC ve UV yapmak ve kripto para işini tecrübe etmeyi. 1 Ay sonra bırakırım büyük ihtimalle, karta bir şey olur mu sizce bu süre sonunda.
Tamamdır hocam, teşekkür ederim bu arada vaktinizi ayırdığınız içinOlmaz. Bu arada memory' i arttırın micron bellek için o az.
''Değerli Müşterimiz, Overclock işlemi teknik servis dışında yapılmamasını öneririz. İlgili işlemi yapmanız durumunda garanti dışı kalmaktadır. Bilginize Saygılarımızla İncehesap.com''garanti dışı falan kalmıyor
ayrıca fabrika çıkışlı oc kartlar var neden oc yapılması garanti dışı bıraksın