Mining İçin En Karlı GPU Hangisi ?

Ben sana açık konuşayım
Taoist ateist anlamam ben
Ne kazanıyorsan kazan
Ben helal kazandım diyemezsin
İnancında kendinedir
Tamam, yeter ki inancımı sorgulama.
Hoşlanmadığım bir nokta çünkü bu.
Senin için helal olmayan bana helaldir.

Merhaba Dostlar,

Ben bir mining rig kurmayı planlıyorum da.
Bunun için en karlı kart nedir acaba. Bütçe sorunu yok.
3090 da deseniz Kanada'dan alabiliyorum uygun fiyata.
Toplam rig maliyeti 40.000 TL yi geçmez ve aylık 5500 TL den fazla kazanç getirebilirse yapmayı düşünüyorum.
Bir de, 4 tane 3080 mi çalıştırmak daha mantıklı yoksa 8 tane RX 580 mi ?

İyi Akşamlar :)
eğer 3 tane rtx 3080 alabiliyorsan 3080 li sistem kur. ama 2 tane ye paran yetiyorsa rx 580 al.

eğer 3 tane rtx 3080 alabiliyorsan 3080 li sistem kur. ama 2 tane ye paran yetiyorsa rx 580 al.
4 tane alabiliyorum sistem şu şekilde ve kazanç da böyle hesaplandı.

4 tane 3080
3 tane Rx580
1 tane 1080
1 tane 590

Bir verip on almak diye bir şey yok
Dinen caiz değildir ben sana onu demek istiyorum yani
Bunun borsasıda var o işin farklı boyutu.
Kardeşim bir verip on almak diye bir şey var. İnsanlar altına, dolara, borsalara yatırım yapıyorlar. Bunlar helal bir şey bir güvencesi var. Sonuçta ticaret. Peygamberimiz de ticaret yapmış onunda belki böyle işleri olabilir. Kimseye burada kesin konuşma Allah sorar hesabını.

Sen şimdi bu madenciliğe girecekmisin yani
Tabii ki de
Yaptığım hesaplar ve grefik analizlerine göre kar artacak gibi duruyor.
Bir çok coin açıldı maden işi için.
Sonrasında bu kartları satıp ASIC sistemlerle BTC mining işine girmeyi de planlıyoruz.
Ayrıca şu anda ETH değerine göre aylık kazanç sırf buradan 16.000 TL olacak.
Yatırımım 45.000 TL ile başlayacak.
Kartlar Temmuz gibi gelecek Kanada'dan ve ben de en kötü Temmuz sonu kurarım rigi.
Kötü ihtimalle ETH 2.0 ile başlarım kazmaya

Tabii ki de
Yaptığım hesaplar ve grefik analizlerine göre kar artacak gibi duruyor.
Bir çok coin açıldı maden işi için.
Sonrasında bu kartları satıp ASIC sistemlerle BTC mining işine girmeyi de planlıyoruz.
Yenge kızmasın elektrik faturası çok geliyor diye

Bir verip on almak diye bir şey yok
Dinen caiz değildir ben sana onu demek istiyorum yani
Bunun borsasıda var o işin farklı boyutu.
Bunu diyipte türkiyenin alın teriyle kazandığı parayı alıp kendi için harcayan cumhur başkanını 20 senedir cumhur başkanı yapmak

Ofis var bizim bir tane.
Annem de orada işlerini yürtüyor babam da.
Ben de oranın bodrum katına kuracağım RİG sistemini.
Zaten aylık net gelir 16000 TL :) Onun için laf etmez kimse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu diyipte türkiyenin alın teriyle kazandığı parayı alıp kendi için harcayan cumhur başkanını 20 senedir cumhur başkanı yapmak
Arkadaş muhalif sanırım ama...

Bu arada Bakara Suresi / 261. Ayet dediklerini destekler nitelikte ve ben de kabul ediyorum.
Örenk vereyim dedim.

Ben kaç sene asgari ücret ile çalıştım
Kendime yettiremedim
Ama
Ne faiz yedim
Ne çaldım çırptım
Sen ne demek istiyorsun
Dedimya kalp kırmak istemiyorum diye?

1 verip 10 alınan her sistem caiz değildir
Sen çalışma
Senin yerine ekran kartı çalışsın
Oldu canım
Mining işi zaten patlayacak diyorum.

ÖNCE ADAM AKILLI YAZMAYI ÖĞREN EĞİTİM ALAMAMIŞSIN BELLİ. YOK ELEKTRİK FATURASI GELİYORMUŞ FALAN FİLAN BUNLAR BOŞ BAHANE MINING'DEN ELDE EDILEN GELIRIN %1'İ BİLE ELEKTRİĞE GİTMİYOR, CAHİLSİN OKUMAMIŞSIN MİLLETE LAF YAPIYORSUN ÖNCE OKU SONRA GEL AİLEN EĞİTİMİNİ VEREMEMİŞ BELLİ.
Ofis var bizim bir tane.
Annem de orada işlerini yürtüyor babam da.
Ben de oranın bodrum katına kuracağım RİG sistemini.
Zaten aylık net gelir 16000 TL :) Onun için laf etmez kimse

Arkadaş muhalif sanırım ama...

Bu arada Bakara Suresi / 261. Ayet dediklerini destekler nitelikte ve ben de kabul ediyorum.
Örenk vereyim dedim.
BU ARKADAŞLA SON TARTIŞMAMDIR ENGELLEYİP GEÇMENİZİ İSTİYORUM GEREKSİZ İNSANLARLA MÜNAKAŞAYA GİRMEYİNİZ LÜTFEN.

ÖNCE ADAM AKILLI YAZMAYI ÖĞREN EĞİTİM ALAMAMIŞSIN BELLİ. YOK ELEKTRİK FATURASI GELİYORMUŞ FALAN FİLAN BUNLAR BOŞ BAHANE MINING'DEN ELDE EDILEN GELIRIN %1'İ BİLE ELEKTRİĞE GİTMİYOR, CAHİLSİN OKUMAMIŞSIN MİLLETE LAF YAPIYORSUN ÖNCE OKU SONRA GEL AİLEN EĞİTİMİNİ VEREMEMİŞ BELLİ.

BU ARKADAŞLA SON TARTIŞMAMDIR ENGELLEYİP GEÇMENİZİ İSTİYORUM GEREKSİZ İNSANLARLA MÜNAKAŞAYA GİRMEYİNİZ LÜTFEN.
1 senin burda ne işin var senin şuan film setinde olman gerekmiyor mu ? 2 ne olursa olsun lütfen büyük yazma kör oldum

Ben kaç sene asgari ücret ile çalıştım
Kendime yettiremedim
Ama
Ne faiz yedim
Ne çaldım çırptım
Sen ne demek istiyorsun
Dedimya kalp kırmak istemiyorum diye?

1 verip 10 alınan her sistem caiz değildir
Sen çalışma
Senin yerine ekran kartı çalışsın
Oldu canım
Mining işi zaten patlayacak diyorum.
ekran kartını havadan toplamıyoruz sen hellal parayla şirket kursan başında başkası olsa sen çalışmasan haram para mı ?

1 senin burda ne işin var senin şuan film setinde olman gerekmiyor mu ? 2 ne olursa olsun lütfen büyük yazma kör oldum

ekran kartını havadan toplamıyoruz sen hellal parayla şirket kursan başında başkası olsa sen çalışmasan haram para mı ?
Değil mi büyük yazınca ne kadar iğrenç görünüyor? İnsanları aldığı maaşlarla falan yargılamam bu benim haddime değil ama artık yeter diyorum, arkadaş ortaokul mezunu falan asgari ücretle çalışıyor daha sermayenin ne demek olduğunu bilmezken millete saydırıyor, millet bu iş için kredi çekiyor evini arabasını ortaya koyuyor da giriyor bunun gibiler maynıngciler batar veya daha fazlasını söylüyor benden bu kadar bu elemana bir daha yazmam, zaten engelledim gitti.

Değil mi büyük yazınca ne kadar iğrenç görünüyor? İnsanları aldığı maaşlarla falan yargılamam bu benim haddime değil ama artık yeter diyorum, arkadaş ortaokul mezunu falan asgari ücretle çalışıyor daha sermayenin ne demek olduğunu bilmezken millete saydırıyor, millet bu iş için kredi çekiyor evini arabasını ortaya koyuyor da giriyor bunun gibiler maynıngciler batar veya daha fazlasını söylüyor benden bu kadar bu elemana bir daha yazmam, zaten engelledim gitti.
Ben de engelledim ama arkadaşa bu kadar sövmeyelim.
Ayrıca araba satıp bu işe girmenizi de önermem :) :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,777
Üyeler
184,978
Son üye
notfmemo
Geri