GameMasTeR
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
maynig yapmayın ya sizin yüzünüzden ekran kartı alamıyoz bunu herkeze yazıoyrum sadece size değil
pek tavsiye etmem ama alınır. piyasanın halinden dolayı tavsiye etmemElimde 2 tane 580 var yanına 590 buldum onu alıcam
Xfx RX 590 fatboy
Alınır mı 20 ay garantisi var 4250 TL ye anlaştım.
Sanane ya? Bu da ekran kartı kullanıyor o da sana mı soracak alıp almayacağını? Sen oyun oynayacaksın diye millet ekmeğinden mi olsun? Sen biliyor musun kaç yüz bin kişinin pandemi sürecinde işsiz kaldığını? Bilmezsin, çünkü daha 10 yaşındasın anlamazsın sen sadece oyun oynarsın. Parayı veren düdüğü çalar aslanım.maynig yapmayın ya sizin yüzünüzden ekran kartı alamıyoz bunu herkeze yazıoyrum sadece size değil
23 MH civarı veriyor 1660s bu kart 29-31 MH arası veriyornormalde bu piyasa şartlarında mining girmek bana kalırsa pek mantıklı değil ama ille ben giricem bu işe diyorsan fiyatı fena değil alınabilir bulabilirseniz 4500tl altına 1660super alın 30w kadar daha az tüketmesine rağmen 2-3 mh/s daha yüksek kazım gücü var
1660s 30mh veriyor doğru oc ayarları ile23 MH civarı veriyor 1660s bu kart 29-31 MH arası veriyor
1660 super 33.5 mh/s veriyor bu kart dediğin rx 590 sanırım ki oda 31.5 mh/s veriyor bilmeden yorum yapmazsanız sevinirim23 MH civarı veriyor 1660s bu kart 29-31 MH arası veriyor
En ufak cevapta patlayan tip. Eyw beni zahmtten kurtardınGereksiz insanlar grubuna hoş geldin.
Alıntıyı görüntüle
o zaman çaldırma verme fırsadı ben 10 yaşında değilim bunu bil!Sanane ya? Bu da ekran kartı kullanıyor o da sana mı soracak alıp almayacağını? Sen oyun oynayacaksın diye millet ekmeğinden mi olsun? Sen biliyor musun kaç yüz bin kişinin pandemi sürecinde işsiz kaldığını? Bilmezsin, çünkü daha 10 yaşındasın anlamazsın sen sadece oyun oynarsın. Parayı veren düdüğü çalar aslanım.
13 Yaşındasın o zaman başka bir cevabı o lamaz bu saçmalığın, hadi engel.o zaman çaldırma verme fırsadı ben 10 yaşında değilim bunu bil!