Mining komple sistem önerisi

2. el bakabilirsen 5700XT aşırı mantıklı olur sıfırdan daha karlı. 48-50 MH 134W. 5600XT' de olabilir 43 MH sıfırları ne kadar acaba

Ortalama fiyatı 9,3K TL. 1660 Super 4,5K. 5700 XT 53 MH/s 90 Watt. 1660 Super 32 MH/s 86 Watt. Hangisi mantıklı? Tabii ki de 1660 Super.
Kazık fiyattan neden ortalama alıyorsun ? ikinci el bak.

Suçu başkasına atmıyorki mining yüzünden fiyatlar arttı oda miningciler yüzünden alamıyoruz diyip bir ricada bulunuyor burda yanlış yok varsada ben göremedim
Sanki allaha yalvarır gibi mining yapma diyor. Mining yüzünden artmadı. Tek sorun mining değil. Yurt dışında gene fiyatlar az çok normal sayılır. Senin ülken fırsattan yararlanan bir ülke. Aynı yangın olduğu zaman 40 TL'lik ürünü 400 TL yaptıkları gibi.
Hayda o zaman senin hesap daha mantıklı oluyor.
Evet.

Sanki allaha yalvarır gibi mining yapma diyor. Mining yüzünden artmadı. Tek sorun mining değil. Yurt dışında gene fiyatlar az çok normal sayılır. Senin ülken fırsattan yararlanan bir ülke. Aynı yangın olduğu zaman 40 TL'lik ürünü 400 TL yaptıkları gibi.

Evet.
dostum gerçekten haline çok yazık sadece ricada bulunmayı "Sanki allaha yalvarır gibi" diye yorumluyorsan bunun tek cevabı yeterince olgunlaşmamış olmandır.

Evet.
Takılma kimseye varsa paran yap gitsin be.

Takılma kimseye varsa paran yap gitsin be.
Yapcam zaten eyv. Biraz azı ile yapacam sadece. Normalde 30 kartlık bir sistem kuracakken şu eth yakma muhabbeti yüzünden 12 liğe düştü. İlerde analizlere göre 30'a da çıkılır. Şu an tek sorun PSU bulamamam. MWE V2 750 Watt almak istiyorumm birisi önermiyor 7/24 kullanım için. Sorun olarak coil whine varmış o da dert değil.

Yapcam zaten eyv. Biraz azı ile yapacam sadece. Normalde 30 kartlık bir sistem kuracakken şu eth yakma muhabbeti yüzünden 12 liğe düştü. İlerde analizlere göre 30'a da çıkılır. Şu an tek sorun PSU bulamamam. MWE V2 750 Watt almak istiyorumm birisi önermiyor 7/24 kullanım için. Sorun olarak coil whine varmış o da dert değil.
750w 12 kart'a yetmez ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum yapmasına yapabilir ama kimseyle böyle ileri geri konuşamaz.
İleri geri konuştuysa yanlış yapmış zaten savunmuyorum da ben kavgayı tam anlamadım.
Mesajları okudum yanlış bir üslubla yanıt vermiş.

Geri