!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Bazı işlerim var halletmem lazım bütğn bütçe nedir?cLAW#3373
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Oguzrtx Hocam ne oldu bizim orta bütçe mining anakart işi ?
Bazı işlerim var halletmem lazım bütğn bütçe nedir?cLAW#3373
@Oguzrtx Hocam ne oldu bizim orta bütçe mining anakart işi ?
Yok be hocamSorun değil hocam.
Şakasına dedim bitince işler bakarsınız.
Bütçe: 1400 TL ( 2 anakart için )
Hocam şimdi şöyle bir sıkıntı var kart bakıyorum bizim kriterlermize uygun en ucuz kart en az 860 870 tl biz 2 kart alıcaz işlemci ram de var? Ve bunlarda paraSorun değil hocam.
Şakasına dedim bitince işler bakarsınız.
Bütçe: 1400 TL ( 2 anakart için )
TamamYok be hocamsıkıntı yok hemen bakayım gitmeden
Hocam şimdi şöyle bir sıkıntı var kart bakıyorum bizim kriterlermize uygun en ucuz kart en az 860 870 TL biz 2 kart alıcaz işlemci ram de var? Ve bunlarda para
Yanlış anlamayın ama anakarta o bütçeyi ayarlamak çok saçma hocamTamam
Sen bak hocam 1600 TL de olur
İşlemcii RAM sıkıntı değil.
Şöyle syliyeyim
31 000 TL GPU lar
1800 TL Anakart
750 TL Riserlar
1300 Olsa işlemci G4400 ile
Toplamda 35 000 TL gibi bir şey yapar.
Yani biraz aşılabilir hocam bütçe anakartta
test yaptıgınız zaman konu açmayı unutmayın forumca kontrol edelim sıfır sıkıntı olacak şekildeTamam
O zaman dediğiniz gibi alalım.
Fakat size güveniyorum sorun çıkmaması açısından ona göre.
1 ay sonra sıkıntı çıkarmasın anakartlar.
Peki nasıl alacağım bunları ?
O bir sıkıntı
Get sistemiPeki nasıl alacağım bunları ?
O bir sıkıntı
Kütahyada olanı yani
Hocam bunu diyprsunuz da çevreye verdiği zarar karbondioksit salınımı elektrik harcanımı fosil yakıtlar bitecek sonsuz değilelrHerkes yok oyuncu yok bilmem ne diye bakıyor, evet oyuncular mağdur ama devlet söz konusu aslında. Miningte geri kalmamız ileride istenmeyen sonuçlar yaratabilir...
Fosille değil sürdürülebilir bir teknolojiye geçilmesi lazım ki eth 2.0la beraber bu da gelicek. İleride mining biticek ama baştaki yarışı kaçırmamamız lazım.Hocam bunu diyprsunuz da çevreye verdiği zarar karbondioksit salınımı elektrik harcanımı fosil yakıtlar bitecek sonsuz değilelr
Ben de zaten güneş enerjisiyle çalıştıracaktım hatta çizimlerini bile yaptım ama çok maliyetli olduğu için önece elektrkle başlayacağım.Hocam bunu diyprsunuz da çevreye verdiği zarar karbondioksit salınımı elektrik harcanımı fosil yakıtlar bitecek sonsuz değilelr
Hocam konu ile alakasız ama acaba 1 tane rx 580 kaç mhz de kazıyor oc ile bir de o mhz ye oc leyince kaç w güç cekiyorHee...
Bir de şimdi Rx580 alacağım ama bunlar WattMan verir mi bir anda ming in ortasında ?
Ben de zaten güneş enerjisiyle çalıştıracaktım hatta çizimlerini bile yaptım ama çok maliyetli olduğu için önece elektrkle başlayacağım.
Ama eğer çevereyi seviyorsanız bana bir panel kiti almanızı reddetmem (!)![]()