Neler Yeni

Mining'de aldığım performans çok değişken

B24A.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Öncü
Instagram
ardaoncu.jpg
Discord
B24A#1881
Gençler normalde asus rog rtx 2060 30 MH üretiyor diye gösteriyor fakat binanceden baktığımda bu değişiklik gösteriyor bazen 45 MH diyor hatta 50 MH dediğide oluyor fakat bazende 19 MH lere kadar geriliyor normal midir bu akış ?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Düşmesini anlarım da yükselmesi tuhaf eğer hiç bir şey yapmadan düşüyorsa buda tuhaf
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou hocam ekran kartı MHs değerinde tuhaflık var arkadaşın sen de bir bakar mısın?

B24A.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Öncü
Instagram
ardaoncu.jpg
Discord
B24A#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşmesini anlarım da yükselmesi tuhaf eğer hiç bir şey yapmadan düşüyorsa buda tuhaf
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou hocam ekran kartı MHs değerinde tuhaflık var arkadaşın sen de bir bakar mısın?
Yok kanka kendi çapımda 2-3 ayar yaptım fakat izlediğim videolarda sebepsiz yükselmiyor düşüşü var evet orasını bende kabul ediyorum herzaman aynı kazmaz ortalaması 30.80 oda normal ama zaten 50 lerede çıkıyor mh olarak.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Yok kanka kendi çapımda 2-3 ayar yaptım fakat izlediğim videolarda sebepsiz yükselmiyor düşüşü var evet orasını bende kabul ediyorum herzaman aynı kazmaz ortalaması 30.80 oda normal ama zaten 50 lerede çıkıyor mh olarak.
Bilen birini etiketlerim o benden daha iyi bu konularda

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arada çıkar arada düşer normal

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Binance pool' da kazım zorluğu çok yüksek. Yani şanslıysan art arda share bulmuşsa 50' leri görmen normal. Şanssız isen bu değer 15-20' lere de iniyor, bu da doğal.

Son düzenleme:
Kazılan bloğun zorluğuna göre düşüp inmekte, asıl hash gücünü kazım programınızda(Nbminer - Trex - Claymore gibi) görebilirsiniz.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Her havuzda olur inişler çıkışlar. Çünkü her alınan iş sonrası paylaşılan sonuçlar etkiliyor havuza yansıyan mh değerini. Önemli olan 24 saatlik ortalamaya bakmak. Özelliklede binance pool gibi pps sistemlerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom