Neler Yeni

Miningli kart alınır mı? Açıklama biraz önemli 3080

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Ya şöyle, elimde 33 bin TL bütçe var ve monitör dahil iyi bir sistem toplamaya çalışıyorum. Acaba dedim ekran kartını 2.elden çözüp diğer bileşenleri sıfır alsam halledebilir miyim. Mininglilerde ben anlamıyorum ama galiba sadece soğutma sorun oluyor, sıvı soğutma alsam kart için 14 bin TL'ye denk geliyor kartla beraber kalan paraya da güzel bir şeyler yapılır mı diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamadım ama teşekkürler 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle yapsam sorun olur mu diye düşündüm bende işte
elinizdeki bütçe ile tamamen sıfır çok güzel monitör dahil sistem dizilir diye düşünüyorum, forumda bir çok uzman arkadaş var bu konuda. konunuzu gördüğünde yazacaklardır. bence bütçe belirtip yeni konu açın nasıl bir sistem almalıyım diye...

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
elinizdeki bütçe ile tamamen sıfır çok güzel monitör dahil sistem dizilir diye düşünüyorum, forumda bir çok uzman arkadaş var bu konuda. konunuzu gördüğünde yazacaklardır. bence bütçe belirtip yeni konu açın nasıl bir sistem almalıyım diye...
2-3 tane bütçe konusuyla monitörlü sistem önerisi postu açtım, çok dönüş oldu ama hep bütçe aşıldı 28 den başladım 33e çıktım daha da çıkamam, vaktin olduğunda o uzman dediğin kişi cevap vermiş mi konularıma bakabilir misin merak ettimde

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mining yapılmış kart eğer o işlemler sırasında oluşan herhangi bir donanımsal arızası yok ise alınıp bi bakım yapılıp kullanılabilir bu kartlar o kadar narin değil. Termal pad değişilmesini önermem kart açılıp güzelce ve dikkatlice tozunu alıp iyi bir termal macun (Örneğin Thermal Grizzly gibi) ile macun yenilemesi yaparsanız sorunsuz kullanırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,565
Üyeler
165,373
Son üye
Adem can ergel
Top Bottom