Mithrain ile Fight /Pubg

affetmezz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,343
Beyler adil bir fight atmamıza rağmen reportlayacağını söylüyor itiraz edebilir miym sizce? Kendimi de gösteriyorum sürekli ağacın dibinde Q E de yapabilirdim ama vuramadı

Son düzenleme:
Gerçekten ghostladıysan banlıyorlar. Tüm hareketlerin incelendiği için kolayca tespit edilebiliyorsun. Ghostlamadıysan sıkıntı çıkmaz, endişe etme.

Beyler adil bir fight atmamıza rağmen reportlayacağını söylüyor itiraz edebilir miym sizce? Kendimi de gösteriyorum sürekli ağacın dibinde Q E de yapabilirdim ama vuramadı

Adam Türkçe konuşuyor. Neden ban yiyebileceğini söylüyor.

1- Ghost.
2- Hileden şüpheleniyor.

Hile açmadıysan sıkıntı yok. Ama Ghost yaptıysan, perma yersin.

Adam Türkçe konuşuyor. Neden ban yiyebileceğini söylüyor.

1- Ghost.
2- Hileden şüpheleniyor.

Hile açmadıysan sıkıntı yok. Ama Ghost yaptıysan, perma yersin.
tamam da pubg bunun her reportladığını banlıyor mu anlamadım her öldüğünde reportluyor ayrıca ghostlamış olsam bile avantajlı olan o önümde bitane ağaç var 1 canla peeklemeseymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hile yapmışsın
Hile yok

Gerçekten ghostladıysan banlıyorlar. Tüm hareketlerin incelendiği için kolayca tespit edilebiliyorsun. Ghostlamadıysan sıkıntı çıkmaz, endişe etme.
Süreli yersem eğer sıkıntı yok bidaha karşısına çıkmam da perma gelirse eğer onu oyunu bıraktırana kadar ghostlarım pubg bedava istediği kadar banlatsın

tamam da pubg bunun her reportladığını banlıyor mu anlamadım her öldüğünde reportluyor ayrıca ghostlamış olsam bile avantajlı olan o önümde bitane ağaç var 1 canla peeklemeseymiş

Ghostladığında avantaja bakmaz adamlar. Niyete bakar. Ve evet ghostlamak bir ban sebebi ve eğer kanıtlayabiliyorsa hemen banlanabiliyorsun.

ben bu arada izliyorum yayınlarını, modlar falan yayın sonrası maç geçmişine de bakıyor. ilk defa denk geldin ve maç geçmişinde bariz takip ederek oynamıyorsan vs zaten denk geldiğini anlıyorlar. bu adam öyle ayda yılda bir kere ghostlanmıyor, her maç 5-10 kişi ghostluyor. öyle spontane de bu beni vurdu direkt banlayayım diyorlarsa ayıp yani. eğer ilk kez yaşandıysa ve tekrar etmezse ban geleceğini sanmıyorum. oldu ki gelirse bi topluluk oluşturup arkanda duralım

ghostlama meselesini geçtimde mitoda iyi kolsuzluk yapmışiK
ghostlama meselesini geçtimde mitoda iyi kolsuzluk yapmış
Egosuna yenik düşmeseydi. sanki dragunov kafaya tek atıyor da 1 canla hala peekliyorsun yapmasaydı

buyuk ihtimalle gece 2 3 gibi uykulu sekilde yayindaydi beklemedigi yerden gelince de panik yapip olmus
7 8 gibi açtı 4. Saatte kapıştık. Map seçmenin geldiği gün

ben bu arada izliyorum yayınlarını, modlar falan yayın sonrası maç geçmişine de bakıyor. ilk defa denk geldin ve maç geçmişinde bariz takip ederek oynamıyorsan vs zaten denk geldiğini anlıyorlar. bu adam öyle ayda yılda bir kere ghostlanmıyor, her maç 5-10 kişi ghostluyor. öyle spontane de bu beni vurdu direkt banlayayım diyorlarsa ayıp yani. eğer ilk kez yaşandıysa ve tekrar etmezse ban geleceğini sanmıyorum. oldu ki gelirse bi topluluk oluşturup arkanda duralım
Hocam bir kez böyle fightladık ondan sonra 5 6 kez daha aynı maça girdikte karşısına çıkmadım hiç. Haftaya pazartesi salı görcez bakalım. Hayır anlamadım da pubg bunun banlayın dediği herkesi banlıyor mu yani zaten oyuncu az olanı da banlıyolar arkadaş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,248
Üyeler
195,576
Son üye
Alp_0101
Geri