güzel ama bi mekanik kadar uzun ömürlü olmaz fakat malzemesi daha iyiiyi mi?
peki gamepower ın klavyeleri ondan daha mı iyigüzel ama bi mekanik kadar uzun ömürlü olmaz fakat malzemesi daha iyi
ben saber aldım ama daha gelmedi iksinide kullanmadım bimiyorumpeki gamepower ın klavyeleri ondan daha mı iyi
peki gamepower ın klavyeleri ondan daha mı iyi
güzel ama bi mekanik kadar uzun ömürlü olmaz fakat malzemesi daha iyi
Gayet iyidir dostum bir eski versiyonu Masterkeys Lite L kullaniyorum 2 yıla yakındır. Mekanik almadım diye pisman etmes dostum eger GP alsaydın yay sesi rahatsız edebilirdi. Hayirli olsun.iyi mi?
evet yay sesi önemli bir detay ama çoğu mekanik klavyede varGayet iyidir dostum bir eski versiyonu Masterkeys Lite L kullaniyorum 2 yıla yakındır. Mekanik almadım diye pisman etmes dostum eger GP alsaydın yay sesi rahatsız edebilirdi. Hayirli olsun.
Hayir OUTEMu switch kullanan her klavyede var.evet yay sesi önemli bir detay ama çoğu mekanik klavyede var
peki membran hissiyatı veriyormu çokHayir OUTEMu switch kullanan her klavyede var.
Hayır. Membran ile alakası yok ama Mekanik ile de yok. Yarı mekanik olması mekanik hissi vermesi degil Switch bulunması. Membranlarda plastik olur ama bunlarda Switch bulunmakta.peki membran hissiyatı veriyormu çok