MOBIL OPERATOR DEGISIKLIGi

OneBlood

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar aktif Vodafone kullanıyorum taahutum bitti, yeni yapılandırma için ücreti çok yüksek tutuyorlar hattımı aktarmak istiyorum Türkcell, turktelekom , bimcell vb tavsiyesi olan var mi

Arkadaşlar aktif Vodafone kullanıyorum taahutum bitti, yeni yapılandırma için ücreti çok yüksek tutuyorlar hattımı aktarmak istiyorum Türkcell, turktelekom , bimcell vb tavsiyesi olan var mi
iyi mi tam bilmiyorum ama turkcell istasyonlarını kullanan netgsm var bir de onu araştır

Başka operatöre geç hangisini istiyosan ama taahhüt yapma 1 ay sonra vodafona geri dön taahhut yapsan dahi kullandığın ayın indirim bedelini ödersin normal aylık tarife fiyatı 400 sana 250 diyosa taahhutlu 1 ay kullanip operatör değişiminde +150 aradaki farkı alır.

Hocam söyle diyim Babam 30 yılı aşkındır Telsim - Vodafone kullanıyordu simdi Türkcell'e geçti pili 2 kat gidiyor Adamı bezdirdiler Birdaha Asla diyor sen düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam söyle diyim Babam 30 yılı aşkındır Telsim - Vodafone kullanıyordu simdi Türkcell'e geçti pili 2 kat gidiyor Adamı bezdirdiler Birdaha Asla diyor sen düşün
İronik bir şekilde ilk Hattı Türkcell'miş ve çekmiyor diye Vodafon'a (Zamanın'da Telsim) geçmiş :Ddd

Deprem zamanlarında hiç biri çekmiyor ve o kadar parayı hak etmiyorlar ama yapacak bir şey yok
Türk Telekom.

Vodofone aralarından en ucuzu. fakat interneti rezalet

Eskiden müşteri kapmak için hat taşımada güzel indirimleri oluyordu. Ama artık hepsinin fiyatı aşırı yüksek ve genelde aynı fiyatları veriyorlar.

Vodofone aralarından en ucuzu. fakat interneti rezalet
hocam buna katılmıyorum fiyat açısından katlana katlana gidiyor ve merkezi yerlerde çekmiyor adana mersin nevşehirde bunu yaşadım elektirik gidince söylemiyorum bile adamların baz istasyonunda jeneratör bile yok elektrik gidince mobil veri gidiyor

hocam buna katılmıyorum fiyat açısından katlana katla gidiyor ve merkezi yerlerde çekmiyor adana mersin nevşehirde bunu yaşadım elektirik gidince söylemiyorum bile adamların baz istasyonunda jeneratör bile yok elektrik gidince mobil veri gidiyor
katılmasanız bile en ucuzu yine Vodofone. başka çare yok

Turk Telekom 40 gb 2000 dk 250 sms sosyal medya sınırsız Twitter youtube instagram facebook WhatsApp 366 ya geçtim ama kampanya sanırım bitti 366 TL değilde şuan sanırım 450 480 TL arası fiyatı araştır istersen.

katılmasanız bile en ucuzu yine Vodofone. başka çare yok
Vodafone ucuz değil bu arada dostum. 60 gb 588 TL fiyat vermişlerdi geçen bana hat taşıyacaktım.

Turk Telekom 40 gb 2000 dk 250 sms sosyal medya sınırsız Twitter youtube instagram facebook WhatsApp 366 ya geçtim ama kampanya sanırım bitti 366 TL değilde şuan sanırım 450 480 TL arası fiyatı araştır istersen.

Vodafone ucuz değil bu arada dostum. 60 gb 588 TL
"en ucuzu" diyince ne anlıyorsunuz hocam? ben ucuz diye bir şey söylemedim

"en ucuzu" diyince ne anlıyorsunuz hocam? ben ucuz diye bir şey söylemedim
En ucuzu yine vodafone demişsin TT ile bir karşılaştır istersen geçen en ucuz TT idi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sen paylaşmıştın tarifeyi.

Ben Kocaeli’de oturuyorum ailede 4 kişi Türk Telekom kullanıyordu ulan bir internet bu kadar yavaş olabilir mi? Annem vodafone kullanıyodu mesela onun ki bizim internetten çok daha iyiydi bence turkcell alın

Geri