dayı güvenlik işi kel bakanın döneminde bitti. herkesin verisi güncel haliyle internet ortamında dolaşıyor, 12 yaşında çocuklar erişebiliyor. sen bilirsin yine hangisini tercih etmek istersen. ben sadece gelen zamlar yüzünden bunu tercih ettimGüvenlimi ?
Piyasayı 3 firmaya bırakırsan kullanıcıyı böyle severler işte rekabet olsa bu fiyatlar olmazdı benceEn ucuz 10gb paket bile 300 tl olmuş bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
60gb ne hocam? superbox niyetine takılırsın ortalıkta artık asudahdasıjdaskTurkcell de kampanya vardi 60gb 320 TL hattım olmasına rağmen yeni hat çıkardım sırf bu yüzden bakalım ne yapacağım
Ne bilim gaza geldim aldım evde yedek telefon vardı ona taktım60gb ne hocam? superbox niyetine takılırsın ortalıkta artık asudahdasıjdask
Köy tarzı altyapı olmayan yerler için gayet iyi hocam.60gb ne hocam? superbox niyetine takılırsın ortalıkta artık asudahdasıjdask
iyi işte ne güzel rahat rahat kullanirsin artik ASDKLASDKASDNe bilim gaza geldim aldım evde yedek telefon vardı ona taktım
Gittiğim her yerde internet var meydanlarda cafeler de dükkanda evdeiyi işte ne güzel rahat rahat kullanirsin artik ASDKLASDKASD