Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 444
Sistem toplarken en ucuz parçaların artık neredeyse en pahalı olma yolunda ilerlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Alacağız biz arabaları heves bitene kadar değil, nefes bitene kadar bırakmayızUmurumda değil. Hdd li ddr3 sistem toplarım yoluma devam ederim.
Nasıl ki herkes son model araba almaya gücü yetmiyor illa onu alacak değil öyle değil mi
Zengin misin?Alacağız biz arabaları heves bitene kadar değil, nefes bitene kadar bırakmayız
Gönlümüz zengin diyelimZengin misin?![]()
Peki herkes zengin değil desem o zaman?Gönlümüz zengin diyelim
Fakir çalmasını beceremediği için fakirdirPeki herkes zengin değil desem o zaman?
MantıklıUmurumda değil. Hdd li ddr3 sistem toplarım yoluma devam ederim.
Nasıl ki herkes son model araba almaya gücü yetmiyor illa onu alacak değil öyle değil mi?
Geçende de bir söz gördüm El Salvador başkanı söylemiş, Devlet suça el atmıyorsa eğer oda işin içindedir diye. Tabi konumuzla alakasızFakir çalmasını beceremediği için fakirdir![]()
DDR4 sistem aldım bende 1660super ekran kartı var ama ram 16 ama m2 256gb :/ Sistemi ucuza kapattım ondan karlıyım ama 7binTL ye aldımUmurumda değil. Hdd li ddr3 sistem toplarım yoluma devam ederim.
Nasıl ki herkes son model araba almaya gücü yetmiyor illa onu alacak değil öyle değil mi?
İyi almışsın hayırlı olsun güzel günlere kullanMantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçende de bir söz gördüm El Salvador başkanı söylemiş, Devlet suça el atmıyorsa eğer oda işin içindedir diye. Tabi konumuzla alakasız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
DDR4 sistem aldım bende 1660super ekran kartı var ama ram 16 ama m2 256gb :/ Sistemi ucuza kapattım ondan karlıyım ama 7binTL ye aldım
Ama monitör samsung 360hz ekran kartı ve işlemci upgrade yapmam gerekİyi almışsın hayırlı olsun güzel günlere kullan
Maşallah :dramlere zamdan önce yetişemedim laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım ssd konusunda 2 tane 2tb ssd çekmiştim 12kya şimdi ikisiyle güzel bir ekran kartı alabiliyorum![]()