Ram ve SSD fiyatları hakkında

Hadicanmsnde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Sistem toplarken en ucuz parçaların artık neredeyse en pahalı olma yolunda ilerlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Umurumda değil. Hdd li ddr3 sistem toplarım yoluma devam ederim.

Nasıl ki herkes son model araba almaya gücü yetmiyor illa onu alacak değil öyle değil mi?
Mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fakir çalmasını beceremediği için fakirdir ;)
Geçende de bir söz gördüm El Salvador başkanı söylemiş, Devlet suça el atmıyorsa eğer oda işin içindedir diye. Tabi konumuzla alakasız :D

Umurumda değil. Hdd li ddr3 sistem toplarım yoluma devam ederim.

Nasıl ki herkes son model araba almaya gücü yetmiyor illa onu alacak değil öyle değil mi?
DDR4 sistem aldım bende 1660super ekran kartı var ama ram 16 ama m2 256gb :/ Sistemi ucuza kapattım ondan karlıyım ama 7binTL ye aldım

Mantıklı

Geçende de bir söz gördüm El Salvador başkanı söylemiş, Devlet suça el atmıyorsa eğer oda işin içindedir diye. Tabi konumuzla alakasız :D

DDR4 sistem aldım bende 1660super ekran kartı var ama ram 16 ama m2 256gb :/ Sistemi ucuza kapattım ondan karlıyım ama 7binTL ye aldım
İyi almışsın hayırlı olsun güzel günlere kullan

ramlere zamdan önce yetişemedim laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım ssd konusunda 2 tane 2tb ssd çekmiştim 12kya şimdi ikisiyle güzel bir ekran kartı alabiliyorum :D

İyi almışsın hayırlı olsun güzel günlere kullan
Ama monitör samsung 360hz ekran kartı ve işlemci upgrade yapmam gerek :)

ramlere zamdan önce yetişemedim laptop ram to desktop ram dönüştürücü aldım ssd konusunda 2 tane 2tb ssd çekmiştim 12kya şimdi ikisiyle güzel bir ekran kartı alabiliyorum :D
Maşallah :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,637
Üyeler
192,438
Son üye
At007
Geri