işlemcinin ışık yansımasından anlarsınız, ekran kartı bariz, anakartlada oynanmış assus ve prime yazıalrı çok orantısız ya blurdan ya da oynanmışBugun bazi bilgiler paylasti formunda ;
-İsmi m9 olabilirmis.
-Sistemleri giris-üst-orta olarak sirasiyla cikarticakmis.
-Üst segment sistemin stogu 100-200 arasi olabilirmis.
( ust segmentin stogu kac olur dedigimizde onunki az olur 100-200 dedi yani orta ve girisin stogu en az 300 olur )
-Tahmini fiyat; 7~8k dan baslayip 25k ya kadar cikabilir giris-ust-orta olarak.
!! Yaptigim fiyat tahmini yorumunu beğendi !!
Görseldeki resimle oynanmis !
Alıntıyı görüntüle
Tahmini Parçalar
-İşlemci : i3 12100f
-Ekran karti : Gigabyte rtx 3060ti
-Anakart : h610m
ekran kartinin kutusu turuncu abi dikkatli bakarsan sol tarafiResimdeki parçalar
10100F
H410-m K
G.SKILL ripjaws Black 3600 MHz veya 3200 MHz
Goodram 512GB M2 SSD PX500
Rampage Reaction 600W 80 Plus
ASUS DUAL RTX 3050
Sanırım böyle. Kart GTX gibi duruyor ama PCI 4.0 ibaresi de var sanırım baktığımda RTX 3000 serisi hariç olasılık yok gibi
He ya taklaya geldikekran kartinin kutusu turuncu abi dikkatli bakarsan sol tarafi
Olum resim shopmuş niye söylemiyonuz boşuna parçaları araştırdık
Neyse beyler, eğer ekran kartının GTX yazısı ile oynandıysa kart %100 RTX 3000 serisinden.
Eğer soldaki yani şurayla oynandıysa da %100 GTX:
Alıntıyı görüntüle
Burada OC XX GB PCI 4.0 yazıyor çünkü
Eğer ikisiyle de oynandıysa boşverin gitsin.
Bu arada shop' un shop' u galiba çünkü ASUS' un öyle bi kutusu yok hem PCI 4.0 olup Nvidia olup GTX olan kart yok çünkü :d Hatta 3 lü kombo atmış bile olabilirler.ekran kartinin kutusu turuncu abi dikkatli bakarsan sol tarafi
belirtmistik abi zaten resmin ustunde buyuk fontlaOlum resim shopmuş niye söylemiyonuz boşuna parçaları araştırdık
Neyse beyler, eğer ekran kartının GTX yazısı ile oynandıysa kart %100 RTX 3000 serisinden.
Eğer soldaki yani şurayla oynandıysa da %100 GTX:
Alıntıyı görüntüle
Burada OC XX GB PCI 4.0 yazıyor çünkü
Eğer ikisiyle de oynandıysa boşverin gitsin.
Valla direkt resmi büyütüp liste çıkardım ben alışkanlık. Neyse en azından shoplu listeyi çıkardımbelirtmistik abi zaten resmin ustunde buyuk fontla
Ağa beValla direkt resmi büyütüp liste çıkardım ben alışkanlık. Neyse en azından shoplu listeyi çıkardım![]()