İki sistem benzer fiyatlar diyelim miKırmızı mı Mavi mi diyorum.
Sistemi gördükten sonra böyle bir karar vermeniz daha uygun hocam, hype sadece bizim forumda, rahat olun olağanüstü bir sistem gelse bile almak için süreniz olacaktır. Öngörüm bu şekilde tabii ki karar sizin.Kesin dimi bak altınları bozdurucam
dostum kimse kesin diyemez ama render alıyorum dediğine göre bugün salar diye TAHMİN ediyoruz salmassada yarın salar yani bozdur istiyorsan.Kesin dimi bak altınları bozdurucam
geçen pc hocası atarken de biri altın bozdurdu zararına malum alamadı çok dikkatli karar verin ama bugün yarın gelir gibi gözüküyor sadece tahmin .Kesin dimi bak altınları bozdurucam
Ben de m3 almıştım hocam hatta sizi hatırladım youtube yorumlarındanLevon bey yeni internet almıştı, şimdi çabucak upload da eder render alıyormuş, modart m3 alan birisi olarak gerçekten meraklandım, ortalık kızışıyor,
Arkadaş sistem için adamların bir tek tuvalete girdiği zamanı bilmediğiniz kaldı.Levon bey yeni internet almıştı, şimdi çabucak upload da eder render alıyormuş
ben ihtiyacım olduğundan değil, yalnızca meraktan, 3 saate yayın açmam lazım, hazırlık yapmam lazım ama gerçekten merak ettim çok keyifli oluyor böyle. Tuvalet konusunda ise bence videoyu atmadan önce bi gider diye tahmin ediyorumArkadaş sistem için adamların bir tuvalete girdiği zamanı bilmediğiniz kaldı.