Sen işin içindesin galiba kardeşim bildiğine göreVatan elindeki çürük elmaları verdi millette kimsenin haberi yok bu yapılan sistemlerin yanında ne çöpler gitti bilseniz
Sen işin içindesin galiba kardeşim bildiğine göreVatan elindeki çürük elmaları verdi millette kimsenin haberi yok bu yapılan sistemlerin yanında ne çöpler gitti bilseniz
Yok vallahi değilim ama ticaretin arka yüzünü iyi biliyorumSen işin içindesin galiba kardeşim bildiğine göre
Merkan ettim çürük elma diye kastettiğin parçalar sistemler neler bu çıkacak olan sistemler daha mı iyi olacakYok vallahi değilim ama ticaretin arka yüzünü iyi biliyorum
Elma dediğim ellerinde patlayan parçaları satıyorlar stok eritme peşindeler atıyorum goat çıktı ya herkes mağazaya gitti dimi alamayanlar ne oldu geri dönemdi oradaki diğer sistemleri satmaya başladılarMerkan ettim çürük elma diye kastettiğin parçalar sistemler neler bu çıkacak olan sistemler daha mı iyi olacak
Birde bu Goat alanlar var ya çoğu dükkan sahibi stokçuluk yapanlar +stok diyip satışa sunuyorlar mağaza çalışanları mi dersin müdürler mi dersin bölge sorumluları mi dersin ne ararsan var bu işte çocuk gidiyor daha mağaza açılmamış bak kimse yok ilk sırada çocuğa dedikleri ney stok bitti hani her mağazada stok vardıMerkan ettim çürük elma diye kastettiğin parçalar sistemler neler bu çıkacak olan sistemler daha mı iyi olacak
Yani açıkça 4070 süperin nasıl bir stok eritmesi olacak bilmiyorum şuan piyasada herkes 4070s li sistem çıksada alsak diyor artı olarak geçen haftaki sistemler ve goatın yanındaki sistemlerin altına satılan o kalitede sistem hala piyasada yok ve yine artı olarak sadece benim çevremden goat alıp kullananlar var çok memnunlar alsata gelince çok değil 6 ay öncesine kadar belkide sen vatan indirimlerini takip edip al sat yapıyordun hak hukuk diye konuşuyorsun tövbe ettin galiba ve son olarak mağaza çalışanları ve müdürler vs dedin ya, ya yanılıyorsan ? kul hakkı büyük günahBirde bu Goat alanlar var ya çoğu dükkan sahibi stokçuluk yapanlar +stok diyip satışa sunuyorlar mağaza çalışanları mi dersin müdürler mi dersin bölge sorumluları mi dersin ne ararsan var bu işte çocuk gidiyor daha mağaza açılmamış bak kimse yok ilk sırada çocuğa dedikleri ney stok bitti hani her mağazada stok vardı
Tamam kardeşim sen haklısınYani sen diyorsun ki
Yani açıkça 4070 süperin nasıl bir stok eritmesi olacak bilmiyorum şuan piyasada herkes 4070s li sistem çıksada alsak diyor artı olarak geçen haftaki sistemler ve goatın yanındaki sistemlerin altına satılan o kalitede sistem hala piyasada yok ve yine artı olarak sadece benim çevremden goat alıp kullananlar var çok memnunlar alsata gelince çok değil 6 ay öncesine kadar belkide sen vatan indirimlerini takip edip al sat yapıyordun hak hukuk diye konuşuyorsun tövbe ettin galiba ve son olarak mağaza çalışanları ve müdürler vs dedin ya, ya yanılıyorsan ? kul hakkı büyük günah