Neler Yeni

🚨 Modart PC Yeni Hediyeli Sistemler Geliyor 🚨

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merkan ettim çürük elma diye kastettiğin parçalar sistemler neler bu çıkacak olan sistemler daha mı iyi olacak
Elma dediğim ellerinde patlayan parçaları satıyorlar stok eritme peşindeler atıyorum goat çıktı ya herkes mağazaya gitti dimi alamayanlar ne oldu geri dönemdi oradaki diğer sistemleri satmaya başladılar 😂

-.-Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Filiz
Adam indirim başlamadan indirim haberi vercek artık 😅 Bu ne hız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merkan ettim çürük elma diye kastettiğin parçalar sistemler neler bu çıkacak olan sistemler daha mı iyi olacak
Birde bu Goat alanlar var ya çoğu dükkan sahibi stokçuluk yapanlar +stok diyip satışa sunuyorlar mağaza çalışanları mi dersin müdürler mi dersin bölge sorumluları mi dersin ne ararsan var bu işte çocuk gidiyor daha mağaza açılmamış bak kimse yok ilk sırada çocuğa dedikleri ney stok bitti hani her mağazada stok vardı

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Recep
Sistemler geldi, 4070 super alınır mı?

sercio14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
sercan
Yani sen diyorsun ki
Birde bu Goat alanlar var ya çoğu dükkan sahibi stokçuluk yapanlar +stok diyip satışa sunuyorlar mağaza çalışanları mi dersin müdürler mi dersin bölge sorumluları mi dersin ne ararsan var bu işte çocuk gidiyor daha mağaza açılmamış bak kimse yok ilk sırada çocuğa dedikleri ney stok bitti hani her mağazada stok vardı
Yani açıkça 4070 süperin nasıl bir stok eritmesi olacak bilmiyorum :) şuan piyasada herkes 4070s li sistem çıksada alsak diyor :) artı olarak geçen haftaki sistemler ve goatın yanındaki sistemlerin altına satılan o kalitede sistem hala piyasada yok ve yine artı olarak sadece benim çevremden goat alıp kullananlar var çok memnunlar alsata gelince çok değil 6 ay öncesine kadar belkide sen vatan indirimlerini takip edip al sat yapıyordun hak hukuk diye konuşuyorsun tövbe ettin galiba ve son olarak mağaza çalışanları ve müdürler vs dedin ya, ya yanılıyorsan ? kul hakkı büyük günah :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yani sen diyorsun ki

Yani açıkça 4070 süperin nasıl bir stok eritmesi olacak bilmiyorum :) şuan piyasada herkes 4070s li sistem çıksada alsak diyor :) artı olarak geçen haftaki sistemler ve goatın yanındaki sistemlerin altına satılan o kalitede sistem hala piyasada yok ve yine artı olarak sadece benim çevremden goat alıp kullananlar var çok memnunlar alsata gelince çok değil 6 ay öncesine kadar belkide sen vatan indirimlerini takip edip al sat yapıyordun hak hukuk diye konuşuyorsun tövbe ettin galiba ve son olarak mağaza çalışanları ve müdürler vs dedin ya, ya yanılıyorsan ? kul hakkı büyük günah :)
Tamam kardeşim sen haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,003
Üyeler
163,246
Son üye
ufuk06
Top Bottom