PCH 4070'li sistemin fiyatı ekran kartı + işlemci kadardı, geri kalan her şey bedavaya geliyordu, bunun çıkardığı sistem ekran kartı + işlemci + anakart + ram kadar.Pch nin 4060ti sine özenmiş
Parça hatası olacağını sanmıyorum ya. Bazen böyle iyi sistemler geliyor geçmiştede RX 6750 XT rog almıştık ama onuda özelleştirerek Nvidia kart yerine değiştirip aldık 15k yaince hesaptaki sistemde fiyat veya parça hatası oldu muhtmelen ona rağmen stoğun yarısı satılmadı. Goat v4 de Intel zotac vs ama sonuçta 4070s alıyorsun. 4060ti a bu kadar para verilmemeli diye düşünüyorum.
Nerde salladı bende bakim biEe aga bu adam PC hocasına sallamıyo muydu sistemi beğenmedim diye? Bunun ne farkı var o sistemden
Valla incehesap harici diğerleri çok hoşuma gitmedi. Kullanıcı için acelesi varsa alınabilir bir sistem bu. Ama ram değiştirsin.ince hesaptaki sistemde fiyat veya parça hatası oldu muhtmelen ona rağmen stoğun yarısı satılmadı. Goat v4 de Intel zotac vs ama sonuçta 4070s alıyorsun. 4060ti a bu kadar para verilmemeli diye düşünüyorum.
Onu da hatırlıyorum rog 6750xt bedavaya geliyordu . AMD kartlar stoklarını elden çıkarmak için yapılmış da olabilir. O sistem 35k'ya da hellhound'la vs alınır. 31k'ya red devil'le şok yaşattı.Parça hatası olacağını sanmıyorum ya. Bazen böyle iyi sistemler geliyor geçmiştede RX 6750 XT rog almıştık ama onuda özelleştirerek Nvidia kart yerine değiştirip aldık 15k ya
Goat 4060tida 12400f yokmuydu ?bu mu alınır yoksa goat ın 4060 ti olanı mı sizce
13.nesil vardıGoat 4060tida 12400f yokmuydu ?
Nerde salladı bende bakim bi
13400f vardı. O zaten alınmazdı.Goat 4060tida 12400f yokmuydu ?
ben yazılım odaklı istiyorum arada da oyun oynarım diye işlemci intel olmasa da olur mu yani ?13400f vardı. O zaten alınmazdı.