🔥İndirim Modart Ryzen 5 7500f RTX 4060 ti 16 GB Sistem 28999 TL

Bu tarz toplama sistem alırken her parçanın içinize sinmesi gerekir. Özelleştirme sonunda keşke demeyeceğiniz sistemin son hali her parçasını kendi topladığınız halinden hesaplıysa alınabilir. Ben hala her parçanın kendi zevkinize göre alınıp sistemin toplanması taraftarıyım. İnfluencerların birbirini yalandan gömüp saflarını sıklaştırmasının etkisiyle hareket etmemek gerekir. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Günün sonunda onlar gemisini yüzdürmeye devam edecek sen ise onlardan birine prim yaptıracaksın.

İyi yönünden bakarsanız sistem 2 saattir stokta, en azından isteyen herkes rahat aldı sistemi, PCH nin benzer sistemi yarım saat bile durmadı millet mağazalardan kapış kakış götürdü stokları 😂

Son düzenleme:
Alınmaz diyen arkadaşları ben anlayamıyorum. Siz bu ürünleri alıp satıp para kazanamayacaksınız ya da daha önce daha uyguna daha iyi sistemler çıktı diye alınmayacak bir sistem diyemezsiniz.

Parçaları tek tek hesaplayın bakalım siz ne kadara toplayacaksınız? Üstüne üstlük bir de fatura kesebilecek misiniz?

Bu haliyle alındığında önü kapalı bir sistem.
İşlemci güncellemesi yaptırmaz. Dolayısıyla ekran kartı güncellemesi de yaptırmaz. Ekran kartı ucuza gelsin diye diğer bileşenlerden ödün vermezdim. Ayrıca 4060ti vram kullanacak çapı olan bir kart değil.
Ramler sdd anakart değişmeli, değişince de avantaj yok. Sonuç: Almazdım.
Yine de alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz diyen arkadaşları ben anlayamıyorum. Siz bu ürünleri alıp satıp para kazanamayacaksınız ya da daha önce daha uyguna daha iyi sistemler çıktı diye alınmayacak bir sistem diyemezsiniz.

Parçaları tek tek hesaplayın bakalım siz ne kadara toplayacaksınız? Üstüne üstlük bir de fatura kesebilecek misiniz?
Totalde 2 3 k ucuz olacak diye bileşen kalitesinde ödün verilmez hocam. Alınmaz diyenler kötülemek için değil sistem çıkmadan önce abartılmasına ve abartılacak kadar iyi olmadığına tepki göstermiş.

Ee aga bu adam PC hocasına sallamıyo muydu sistemi beğenmedim diye? Bunun ne farkı var o sistemden
DDR 5 sistem dostum ddr4 ile karıştırma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem ddr4 olduğu için 25 k ya gelebilirdi bence 28k fazla olmamış mı
DDR 5 olarak çıktı sonra işlemci sınırı bitince ddr4 olarak sundular

sistem halen 29k.
bitmemiş ne yüz(100) stokmuş arkadaş al, al bitmiyor! :D

Geri