yazılım için çok fark olur mu ikisi arasındayazılım içinse intel alınabilir yoksa gerek yok amd çok daha iyi
bitfenix psu yaklasık 8 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım. ses dahi yokBen sistemi b650 32 gb ram 6000 mhz cl30 7600x kpmbinasyonuyla satın aldım bitfenix psu güvenilirmidir patlama çatlama yapmasından korkuyorum
Super olur 7700 xt her türlü güçlü 4060 ti den. O islemciyle güzel uyumlu olur.4060 ti satıp yerine 7700xt alsam nasıl olur?
Windforce belası yüzünden almıyorlar100stok sistem kaç dk sonra bitecek onu merak ediyorum
51 dk oldu halen bitmedi 4060ti seven yok sanırım
gigabyte güzel kart benim için ilk 3. deWindforce belası yüzünden almıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke düzgün fiyatı 2 bin fazla olup 3 fanlı başka bir 4060ti 16gb kullansaydı
Öyle ama gigabyte giriş seviyesi windforce rezalet. Rulmanları sesli dönüyor soğutmada başarısız videodaki testlerdende anlayabilirsin sıfır tozsuz kart 66 dereceleri görüyorsa 1-2 ay sonra 70 lere dayanır.gigabyte güzel kart benim için ilk 3. de
1. asus 2.msi. 3.gigabyte 4.zotac kalite olarak böyle biliyorum
windforce 4000 serisi sorunsuz.Windforce belası yüzünden almıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke düzgün fiyatı 2 bin fazla olup 3 fanlı başka bir 4060ti 16gb kullansaydı
vatanpc de buna benzer intel versiyonlar çıkıyor hocam takip ederseniz illa denk gelirwindforce 4000 serisi sorunsuz.
bence, vade farkı olunca fiyat fazlalaşıyor. en azından vade farksız 3 taksit falan olsa alınırdı. ben bile vade farkı yüzünden tereddütteyim. peşin almak cazip değil bu piyasada...