🔥İndirim Modart Ryzen 5 7500f RTX 4060 ti 16 GB Sistem 28999 TL

bu muydu tantana yani :D modarta bir kere daha güvenmemek gerektiğini anladım abdullah abi çık sahneye

Sistem güzel sadece PSU değiştirin ve ekran kartı 3 fanlı eagle modeli olsaydı süperdi

Pch daha mantıklı idi 😃 bu ne biçim fiyat zortlamis jdkwnfkw 7800xt sistem vardı gaming gecesinde hepsini yok eder geçer smokini bırakın yılın sistemi ödülü verilirdi o sisteme bikere kart red devildi power da kaliteliydi 😃

Pch daha mantıklı idi 😃 bu ne biçim fiyat zortlamis jdkwnfkw 7800xt sistem vardı gaming gecesinde hepsini yok eder geçer smokini bırakın yılın sistemi ödülü verilirdi o sisteme bikere kart red devildi power da kaliteliydi 😃

amd sistemler nvidia gibi tutmuyor 7800 xt 4070 super ile kapışır ama 4070 super seçerdi herkes amd çok tutmuyor gpuda fiyatının daha düşük olması lazımdı

Parça hatası olacağını sanmıyorum ya. Bazen böyle iyi sistemler geliyor geçmiştede RX 6750 XT rog almıştık ama onuda özelleştirerek Nvidia kart yerine değiştirip aldık 15k ya :D
harbiden onu almadığıma çok üzülşmüştüm

Gayet ucuz fiyat. Ekran kartını 19bin lira deyip çıkaralım sistemden. 10bin liraya ekran kartsız 7500F işlemcili DDR5 sistem kötü mü.

işin tuhafı herkes 4070s cepte sanıp alamadılar sonradan pişman olduklarına eminim :)

Geri