Modart Sistem çıktı 12999 TL

Yok ya iyiki beklememişim. 80 adet koyuldu birde utanmasalar 10 tane koyarlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler gidip modart m2 den kalan kasaları satın alın 5000tl ye üstüne de rx6600 veya 6600xt ekleyin 12000₺ ye toplamış olursunuz. Böyle her gün sistem beklemekle olmuyor.

Siz de hiçbir sistemi beğenmiyonuz

Yok ya iyiki beklememişim. 80 adet koyuldu birde utanmasalar 10 tane koyarlardı.

Beyler gidip modart m2 den kalan kasaları satın alın 5000tl ye üstüne de rx6600 veya 6600xt ekleyin 12000₺ ye toplamış olursunuz. Böyle her gün sistem beklemekle olmuyor.
o kasanın linkini atabilirmisin

size yaranılmaz. sizin gibi adamlara sistem falan da çıkartılmaması lazım. fıstık gibi sistem olmuş. 13bin tl'de günümüz şartlarında 10 numara fiyattır. 13bin TL'ye 5600x ve 3060ti bekleyen varsa rüyadan uyansın. öyle bir şeyin bir daha yakın zamanda olma ihtimali yok. adı üstünde o sistem black friday indirimleri için çıkarılmıştı. şuanki zamanda modart veya başka bir youtuberda bir 3060ti sistem çıkarsa 15-16ya çıkartır zaten. friday olması kapsamında 2bin tl daha ucuza satıldı zamanında. gerçekten ihtiyacı olup alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. şuanki şartlarda alınabilecek en f/p bilgisayardır.

size yaranılmaz. sizin gibi adamlara sistem falan da çıkartılmaması lazım. fıstık gibi sistem olmuş. 13bin TL'de günümüz şartlarında 10 numara fiyattır. 13bin TL'ye 5600x ve 3060ti bekleyen varsa rüyadan uyansın. öyle bir şeyin bir daha yakın zamanda olma ihtimali yok. adı üstünde o sistem black friday indirimleri için çıkarılmıştı. şuanki zamanda modart veya başka bir youtuberda bir 3060ti sistem çıkarsa 15-16ya çıkartır zaten. friday olması kapsamında 2bin TL daha ucuza satıldı zamanında. gerçekten ihtiyacı olup alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. şuanki şartlarda alınabilecek en f/p bilgisayardır.
anında siteye girdiğim halde alamadım y,ne döndü bir şeyler arka tarafta, yazık 2 ay bekledik gelen sisteme bak. 3060 ti yükseltmesi koymak ok mu zor, boşuna bekliyoruz

modart m2deki parçalardan çok daha kaliteli. ayrıca 7bin liraya 6600xt bulabiliyorsan haber ver bizde alalım.

size yaranılmaz. sizin gibi adamlara sistem falan da çıkartılmaması lazım. fıstık gibi sistem olmuş. 13bin TL'de günümüz şartlarında 10 numara fiyattır. 13bin TL'ye 5600x ve 3060ti bekleyen varsa rüyadan uyansın. öyle bir şeyin bir daha yakın zamanda olma ihtimali yok. adı üstünde o sistem black friday indirimleri için çıkarılmıştı. şuanki zamanda modart veya başka bir youtuberda bir 3060ti sistem çıkarsa 15-16ya çıkartır zaten. friday olması kapsamında 2bin TL daha ucuza satıldı zamanında. gerçekten ihtiyacı olup alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. şuanki şartlarda alınabilecek en f/p bilgisayardır.
Harbiden ne beklediklerini anlamıyorum.7ay önce imzamdaki sistemi monitör ve soğutucu hariç 13.5K ya aldım ki o zamanlar güzel fiyattı. Şuan bu kadar kriz olmasına rağmen bu sistemlere kötü demeniz saçmalıktan ibaret

edit: ama ekran kartı V1

Biraz da şans işi itopya hazır sistemler bölümünü 17:58'de yeniledim karşıma çıktı direkt sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,226
Üyeler
184,124
Son üye
Ramonaks
Geri