Neler Yeni

ModArt sistemi alamayanlar

Carrier

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemi alamayınca neden hemen eleştiri yağmuruna başlıyosunuz cidden çözemedim. Dün PCHocası'nı gömüp ModArt sen adamsın seni bekliyoruz abi falan diyen arkadaşlar alamayınca PCHocasına yaptığı muameleleri ModArt'a yapıyor. NEDEN ?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Arkadaşlar sistemi alamayınca neden hemen eleştiri yağmuruna başlıyosunuz cidden çözemedim. Dün PCHocası'nı gömüp ModArt sen adamsın seni bekliyoruz abi falan diyen arkadaşlar alamayınca PCHocasına yaptığı muameleleri ModArt'a yapıyor. NEDEN ?
Sorgulamayacaksın bunları, ben hem dün hem bugün alamadım normal insan gibi yazıyorum. Ya ben anormalim ya millet anormal

MYSTIC

80+ Silver
Aglaklar da ondan.Asiri f/p hazır sistemler hemen tükeniyor bı turlu anlamadilar şunu.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Aglaklar da ondan.Asiri f/p hazır sistemler hemen tükeniyor bı turlu anlamadilar şunu.
kendileri alamayınca pc hocası modart falan dolandırıcı oluyor bunlara göre alan alıyor ağlamanın anlamı yok bencede

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
pc hocasına yapılan salaktıktır ama modart hak ediyor o zaman neden o kadar çok iyi sistem gelicek çok iyi stok gelicek diye boş yapıyorlardı ?

no-name

80+ Silver
Ben sepete ekleyip almadım çok hızlı olmaları gerekiyordu kaçırınca üzülüp ilk çareyi sallamakta buluyorlar bekle yine çıkar illa ki donanım arşivi çıkarır belki

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
pc hocasına yapılan salaktıktır ama modart hak ediyor o zaman neden o kadar çok iyi sistem gelicek çok iyi stok gelicek diye boş yapıyorlardı ?
Sistemi cikaran arkadaşın suçu yok benim gördüğüm kadariyla itopyaninda yok bende sinirliyim iki sistemi bende alamadim ama bunda sıkıntı olmadi ben telefondan almaya çalıştığım için herhalde yetisemedim

rado2373

80+
çare sallamak deil beyler site gitmiyor etmiyor 20 dk sonra alıyor millet hızlı olan alsın stok bitsin yada 10 20 dka bir 10 adet satsınlar söylesinler
alan kişi çocuk deil ya millet 1 saat f5 mi yapsın
Şu eleştiren adamları eleştirmeyide bırakın beyler sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mesaj otomatik birleştirildi:

alamayınca kuduruyorlar.
@Mehmet Yılmaz hocam karşılık mı veriyim adama yoksa işlem falan var mı

Carrier

80+ Bronze
hocam sistem zaten iyi. stok konusuna gelirsek 200 stok + 15k dan 300 stok az değil bu sistemde siz kaç bekliyosunuz 10 bin falan mı

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
çare sallamak deil beyler site gitmiyor etmiyor 20 dk sonra alıyor millet hızlı olan alsın stok bitsin yada 10 20 dka bir 10 adet satsınlar söylesinler
alan kişi çocuk deil ya millet 1 saat f5 mi yapsın
Şu eleştiren adamları eleştirmeyide bırakın beyler sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam karşılık mı veriyim adama yoksa işlem falan var mı
en kötü uyarı yeriz ne yapalım yada cevap verebilirsin.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Pchocası hata yaptı orası ayrı. Modartın bunla alakası yok ama itopyadan ürünü alıyorum sepete ekliyor adrese gidiyorum stok değişti diyor? Bariz itopyanın hatası var

Top Bottom