Katılıyorum ekran kartı biraz düşündürüyor o kadar.Levon beyin de dediği gibi zaten 10400f ve 1660ti ekran kartı çok ısınmayan bileşenler. Kullanılan malzemenin kalitesini de düşünürsek soğutma anlamında sıkıntı yaratmayacaktır
333tl fark ile İ5 e geçiyorsunPc hocasının medal x1 vardı.1660ti i3 10100f/16 ram/500nvme 6666₺ o mu daha f/p idi bu mu sizce.
Baktım şimdi aralarında 700 lira fark var bu daha f/pKatılıyorum ekran kartı biraz düşündürüyor o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
333tl fark ile İ5 e geçiyorsun
King 4 ile 700 medal ile 333tl fark var ve o sistemlerden kesinlikle daha iyi olduğunu düşünüyorum bu dolar kurunun son çıkış sistemiydi.Baktım şimdi aralarında 700 lira fark var bu daha f/p
Gireceğini sanmam artık.Bugün hiç yeni stok girdimi itopya ?
Kargoya verilmiş 3 güne gelir herhalde.Var mı kargosu ulaşan beyler
Hayırlı olsun öncelikle baskan eger kargo UPS ise hafif ezikle geldiğine dua etmelisin benceSistemim geldi kutusunda hafif ezik vardı.
Oo hayırlı olsun Bi resim atma imkanın varsa görelim. Benimki daha gelmediSistemim geldi kutusunda hafif ezik vardı.
Taktın mı ekran kartınıSistemim geldi kutusunda hafif ezik vardı.
hangi şehirdesin gelmeden önce aradı mı kargocu seniSistemim geldi kutusunda hafif ezik vardı.
Hadi ya kötü olmuş gönderecek misin iadeye, çok sorun olmaz kasaya oturuyorsa gerçi amaÜrünün temperli camında imalat hatası çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aramadı iş yerime bırakmış.
Oturuyor gözükmüyorda psu cover ın arkasına düşüyor. Lakin sorunlu olması canımı sıktı.Hadi ya kötü olmuş gönderecek misin iadeye, çok sorun olmaz kasaya oturuyorsa gerçi ama