cihaz model google model yaz bakım varmı yokmuModem arayüzünde mi
Modem modeli atsana altında yazar
Hocam modem tavanda gibi bir şey ama bir deneyeceğim modemi bulmayı. (modelini yani modem koridorda tavanın altında borunun üstünde bağlı)cihaz model google model yaz bakım varmı yokmu
192.168.1.1. yada 0.1 yada 1.0 yaz girmezseHocam modem tavanda gibi bir şey ama bir deneyeceğim modemi bulmayı. (modelini yani modem koridorda tavanın altında borunun üstünde bağlı)
Biraz bütçe arttırımı ile Keenetic Extra DSL KN-2112 bakabilirsiniz.Bizde baya eski bir modem var tt'nin verdiklerinden ama şu an tam emin olmasakta modem yüzünden telefonlarda arada bir internet gitmesi olduğunu düşünüyoruz babamla.
Bu yüzden bende biraz bakayım dedim de sizce hangisi daha iyi olur ? Birde bu ikisinin arasındaki farklar ne pek bilgim yok şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe 2000 falan yeterli olur gibi geldi.
iki şifre de olmadı bunun şifresi değiştiriliyor mu babam değişmiş olabilir.192.168.1.1. yada 0.1 yada 1.0 yaz girmezse
kulanıcı admin şifre ttnet yada admin turktelekom
Modem modeli buymuş hocam.192.168.1.1. yada 0.1 yada 1.0 yaz girmezse
kulanıcı admin şifre ttnet yada admin turktelekom
fiber var ama wifi yüksek hız vermez o modem bende kullandım wifi dağımı iyidir genelde wifi 300 mbps görür ama o hızı verimi bilmemiki şifre de olmadı bunun şifresi değiştiriliyor mu babam değişmiş olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem modeli buymuş hocam.
Şimdi yeni modeme geçsek hız artar mı çünkü millenicom kullanıyoruz 58 hız veriyor 50lik paket yok 35 var 100 var. Birde zaten sürekli wifi'den atıyor telefonları neden bilmiyoruz.fiber var ama wifi yüksek hız vermez o modem bende kullandım wifi dağımı iyidir genelde wifi 300 mbps görür ama o hızı verimi bilmem
en kral modem al ama paket neyse o hız alırsınŞimdi yeni modeme geçsek hız artar mı çünkü millenicom kullanıyoruz 58 hız veriyor 50lik paket yok 35 var 100 var. Birde zaten sürekli wifi'den atıyor telefonları neden bilmiyoruz.
wifi atma genelde cihaz kaynaklı modem kanal değişim yaparken atıyor bazen güclü router alcan attıgım gibi modem güzel sağlam cihaz alcanDoğru diyonuz hocam bu telefonların wifi'den atılması durumunu hiç yaşadınız mı modem değişmek mi lazım yoksa.
100luk fiber paket mi kullanıyorsun sen simdiDoğru diyonuz hocam bu telefonların wifi'den atılması durumunu hiç yaşadınız mı modem değişmek mi lazım yoksa.
Babam 35 diyo ama 58 alıyoz anlamadım100luk fiber paket mi kullanıyorsun sen simdi
Sizin attığınız router'in 4 lan girişlisi var mı hocam ? Birde şu wan girişi ne işe yarıyordu.wifi atma genelde cihaz kaynaklı modem kanal değişim yaparken atıyor bazen güclü router alcan attıgım gibi modem güzel sağlam cihaz alcan