Neler Yeni

Modemi baska yerde kurabilirmiyim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,817
İsim
Mert Can Ergün

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evin internetini başka yerde nasıl kullanacaksın? Öyle bir şey olsa herkes modemini alsın yanında gezdirsin. Olmaz tabii ki de.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Modemin arayüzüne girdiğin zaman kurulur diye düşünüyorum hocam.
Teskkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evin internetini başka yerde nasıl kullanacaksın? Öyle bir şey olsa herkes modemini alsın yanında gezdirsin. Olmaz tabii ki de.
Hocam modemi dükkanda kurucam sadece internete bağlamayacağım zaten pc ye bağlı olması gerekiyor kurulabilmesi için diye bildiğimden sordum

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teskkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam modemi dükkanda kurucam sadece internete bağlamayacağım zaten pc ye bağlı olması gerekiyor kurulabilmesi için diye bildiğimden sordum
İlk yazdığın cümleye 1 tane bile noktalama işareti koymazsan insanların anlayamaması normal.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
R
İlk yazdığın cümleye 1 tane bile noktalama işareti koymazsan insanların anlayamaması normal.
Rahatsız olduysan cevap vermeyebilirsin dostum.(nokta) Telefonum otomatik düzeltiyor,(kesme işareti) böyle bir tepki vermene gerek yok .(nokta) 🙃

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
R

Rahatsız olduysan cevap vermeyebilirsin dostum.(nokta) Telefonum otomatik düzeltiyor,(kesme işareti) böyle bir tepki vermene gerek yok .(nokta) 🙃
Rahatsız olmayla alakası yok.Ne yazdığın anlaşılmıyor.Sen yazarken farketmiyor olabilirsin ama okuyan için 1 den fazla anlam çıkabiliyor.Kendi hatandan dolayı başkasına atar gider yapman da gereksiz.Blok

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Rahatsız olmayla alakası yok.Ne yazdığın anlaşılmıyor.Sen yazarken farketmiyor olabilirsin ama okuyan için 1 den fazla anlam çıkabiliyor.Kendi hatandan dolayı başkasına atar gider yapman da gereksiz.Blok
Telefonum otomatik düzeltiyor XD

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İnternet evde varsa dükkandaki modem de evin altyapısına göre ADSL mi Vdsl mi fiber mi artık neyse uyumlu ise çalışır tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,622
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1