🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Modemin arayüzüne girdiğin zaman kurulur diye düşünüyorum hocam.Yani kurmaya geliyorlar ama 150tl telefondan kuruluyormu acaba
TeskkurlerModemin arayüzüne girdiğin zaman kurulur diye düşünüyorum hocam.
Hocam modemi dükkanda kurucam sadece internete bağlamayacağım zaten pc ye bağlı olması gerekiyor kurulabilmesi için diye bildiğimden sordumEvin internetini başka yerde nasıl kullanacaksın? Öyle bir şey olsa herkes modemini alsın yanında gezdirsin. Olmaz tabii ki de.
İlk yazdığın cümleye 1 tane bile noktalama işareti koymazsan insanların anlayamaması normal.Teskkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam modemi dükkanda kurucam sadece internete bağlamayacağım zaten pc ye bağlı olması gerekiyor kurulabilmesi için diye bildiğimden sordum
Rahatsız olduysan cevap vermeyebilirsin dostum.(nokta) Telefonum otomatik düzeltiyor,(kesme işareti) böyle bir tepki vermene gerek yok .(nokta)İlk yazdığın cümleye 1 tane bile noktalama işareti koymazsan insanların anlayamaması normal.
Rahatsız olmayla alakası yok.Ne yazdığın anlaşılmıyor.Sen yazarken farketmiyor olabilirsin ama okuyan için 1 den fazla anlam çıkabiliyor.Kendi hatandan dolayı başkasına atar gider yapman da gereksiz.BlokR
Rahatsız olduysan cevap vermeyebilirsin dostum.(nokta) Telefonum otomatik düzeltiyor,(kesme işareti) böyle bir tepki vermene gerek yok .(nokta)
Telefonum otomatik düzeltiyor XDRahatsız olmayla alakası yok.Ne yazdığın anlaşılmıyor.Sen yazarken farketmiyor olabilirsin ama okuyan için 1 den fazla anlam çıkabiliyor.Kendi hatandan dolayı başkasına atar gider yapman da gereksiz.Blok