firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Ciddiyim gerçekten oldu .
Ciddiyim gerçekten oldu .
fotorafını atar mısın ? bir de 192.168.2.1 adresini dene.
arayüzden "yeniden başlatmak" lazım.ben modemi aç kapa yaptım ip değişmedi statik ip de kullanmıyorum bu neden olur ? arayüzden mi sıfırlamak lazım
192.168.1.1'e nasıl girmiyor.
modemin küçük tuşu var ya minicik olan tuşu o tuştan bahsediyor onu yaptığın zaman internet sağlayıcısının verdiği (Türk Tlekom vb.) şifreyi istiyor senden.Kapatıp açınca IP değişiyor, öyle mi? O zaman 15 tane multi hesap açayım, her birini açtığımda da modeme reset atayım. Olabilir mi?
günden güne en az 1 defa çıkar tak yapmak lazımŞimdi ne zaman birisi bildiğim bir sorunu yaşasa diyorum ki "Modemini Yeniden Başlatır Mısın ?"
Abi Hayatımda gördüğüm en faydalı şeylerden birisi bu. Niye mi ?
1-Modemin farklı bir IP Almasını sağlıyor.
2-Modemi Optimize Ediyor.
3-Ping Sorunlarında Karşımıza Çözüm Olarak Çıkıyor.
4-Modemi Kendine Getiriyor (Ayıltıyor).
Ya kısacası diyelim ki sisteminizle ilgili bir program kurdunuz.
Programı kurduktan sonra demiyor mu "Güzel kardeşim şu bilgisayarını yeniden başlatıver de değişikliklerimi ben bi kaydedeyim ha ?".
Buradaki olay da aynı.
Örnek:
192.168.0.1 dene net masterda öyleGirmiyor işte.
Yeniden başlatma işlemi şey değil mi modem arayüzünden yapılan. Bende böyle yazıyor altında da yeniden başlat yazıyor ona mı basıcam?192.168.1.1'e nasıl girmiyor.
Bu bilgisayar>Ağ>orda modem sekmesine tıkla oraya girebilmen lazım
fişini çıkar tak yapıncada aynı işlem oluyor modem arayüzüne girmeye gerek yokYeniden başlatma işlemi şey değil mi modem arayüzünden yapılan. Bende böyle yazıyor altında da yeniden başlat yazıyor ona mı basıcam?
Yeniden Başlat: Aygıtı yeniden başlatmak için lütfen “Yeniden Başlat” tuşuna basın. Bu süreç yaklaşık 5 dakika sürecektir.
Not: Yeniden başlatma işlemi mevcut tüm işlemleri sonlandıracaktır.
knk 192.168.1.1 in fotorafını at.Fotoğraf atabilecek bir şey yok.
Enter tuşuna basıyorum ve bekliyorum, hâlâ Google sekmesinde kalıyor.
192.168.2.1 deneyince hiç olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
bi komut istemine girip şunu yazar mısın ?Girmiyor işte.
ipconfig