Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
@alpolojix Modem Geçmişinin ne olduğuna dair veya modem geçmişini nasıl temizelyeceğimize dair bir rehber gelecek mi ?
mesela kapatıp açmadan çok 2-3 günde bir arayüzden yeniden başlatmak çok daha mantıklı.Kapayıp açsam ne fayda sağlar bana?
192.168.2.1 ?Modem arayüzüne girebilsem bakacağım.
Girmiyor, 192.168.1.1 aşırı yavaş.
mesela kapatıp açmadan çok 2-3 günde bir arayüzden yeniden başlatmak çok daha mantıklı.
ayrıca bazı modemlerde otomatik yeniden başlatma olayı var. bende de olsa yapacağım ama yapamıyorum.
faydası işte stabil çalışması. ilk mesajda yazdım.
Yok aga yok, girmiyor 192.168.1.1'e.
Bakmayacağım.
modem geçmişi ohoooh reis naptın ya. o çok derin bir konu.@alpolojix Modem Geçmişinin ne olduğuna dair veya modem geçmişini nasıl temizelyeceğimize dair bir rehber gelecek mi ?
Modemine uyumlu hangisi bak bakalım.Modem arayüzüne nasıl girilir?
Rehberimizde "modem arayüzüne nasıl girilir?" sorusunu cevaplıyoruz. Ayrıca popüler modemlerin giriÅ IPâlerini, kullanıcı adlarını ve Åifrelerini de paylaÅıyoruz.www.birgun.net
Çok ilginç192.168.1.1 adresine girmeye çalıştıktan sonra internetim yavaşlamaya başladı.
Alıntıyı görüntüle
Bunun gibi sorunlar yaşıyorum.
değişmez. bir sorun varsa değişmez.arayüzden yeniden başlattım ip gene değişmedi
buraya nereden girdin merak ettim de.
aynen çıkıyor modem de 100 le başlıyor speed testde 178 iledeğişmez. bir sorun varsa değişmez.
o ip bizim bahsettiğimiz ip değil.
modem arayüzündeki ip ile speedtest üzerindeki ip'yi karşılaştır bakalım farklı çıkıyor mu.