aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hayır, modlar da seçebiliyor.Sadece Mehmet Yılmaz seçmiyor muydu?
Hayır, modlar da seçebiliyor.Sadece Mehmet Yılmaz seçmiyor muydu?
Bu arada çözüm sistemini de beğenmiyorum buradaki, konu sahibi sorunun çözüldüğünü yazana kadar vermiyorlar en iyi cevabı.Bence de olmalı, rapor sistemi yoğunlaşıyor. Hatta belki de arada kaynayan raporlar da olabiliyor. Sadece yöneticiler yerine moderatörler de seçebilmeli.
O zaman boost'u olur.Teknik sorunlar kategorisinde konu sahibi de seçebilmeli. Attığım en iyi cevap raporlarına 2 gün sonra bakıyorlar zaten.
Mehmet Yılmaz seçmemelerini söylemiş ama.Seçebiliyorlar zaten.
Technopat'ta olan "Çözüm" ile buradaki "En İyi Cevap"ı karıştırıyorlar, aynı şeyler değil.Seçmelerinin önünde engel yok, fakat bana atanıyor. Arada rapor kaynaması gibi bir şey söz konusu değil, bizde 50-100 tane rapor birikmiyor hepsine tek tek bakılıyor. Başta söylediğim gibi kolay kolay bu ödülü alamayacaksınız.
Ödül ney?Seçmelerinin önünde engel yok, fakat bana atanıyor. Arada rapor kaynaması gibi bir şey söz konusu değil, bizde 50-100 tane rapor birikmiyor hepsine tek tek bakılıyor. Başta söylediğim gibi kolay kolay bu ödülü alamayacaksınız.
Ne farkı var?Technopat'ta olan "Çözüm" ile buradaki "En İyi Cevap"ı karıştırıyorlar, aynı şeyler değil.
dayıdan hesabı ödünç aldın herhalde bu kadar emin olduğuna göreHayır, modlar sadece En İyi Cevap raporlarını Mehmet Yılmaz'a iletiyor. En İyi Cevap'ları Mehmet Yılmaz seçiyor.
Bence de modlar seçebilmeli.